Inside Stories

Πόλεμος Ουκρανία: Έξαλλος ο επίτιμος πρόξενος στη Γιάλτα, Παντελής Μπούμπουρας με τη στάση της Δύσης

Gossip-tv Team

Πόλεμος Ουκρανία: Ο επίτιμος πρόξενος στη Γιάλτα, Παντελής Μπούμπουρας, δεν μάσησε τα λόγια του αλλά δήλωσε: «Στη Δύση τους νοιάζει αν θα έχουν το γκαζάκι τους, για να μην κρυώσει ο κ@λ@ς τους»

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο Παντελής Μπούμπουρας, ο οποίος υπήρξε ο βασικός χορηγός της Ελληνικής αποστολής στην Ουκρανία το 2017 την οποία εκπροσωπούσε η Demy με το τραγούδι της This is love και έχει αποδείξει στο παρελθόν πόσο φιλέλληνας είναι, είπε μεταξύ άλλων «μας πούλησε όλη η Ευρώπη, ντρέπομαι για τη Δύση».

Και συνέχισε: «Θα ειδοποιήσω τον πρόεδρο των Ελλήνων, και για όλους τους Έλληνες έχω την οικονομική δυνατότητα και τη θέληση να βοηθήσω... Στην Οδησσό τώρα η κατάσταση είναι ήρεμη, αλλά είμαι τραγικά απογοητευμένος με τη Δύση. Δεν μπορεί η Δύση να καταλάβει ότι είναι ώρα μηδέν; Πάει να διαμορφωθεί ένας καινούργιος χάρτης. Θα επικρατήσει η Ανατολή ή η Δύση. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να απελάσει το Ρώσο πρέσβη από την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να μην αντισταθούμε στο φασισμό», συνέχισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στο τι γίνεται με τους Έλληνες τραυματίες στην Ουκρανία, ο κ. Μπούμπουρας είπε: «Μίλησα με τον Ουκρανό πρέσβη από την Ελλάδα για το τι θα κάνουμε με φάρμακα για τους τραυματίες... Η επίθεση είναι καθολική σε όλη την Ουκρανία, έχουν κόψει όλους τους δρόμους. Γίνεται η μεγαλύτερη γενοκτονία του τελευταίου αιώνα και δεν υπάρχει αντίδραση. Θα έχουμε και άλλα θύματα. Τι να λέμε για διαπραγματεύσεις και να πάει ο Ζελένσκι στον αρχιφασίστα το Λουκασένκο;».

Φανερά εκνευρισμένος ο Παντελής Πούμπουρας είπε: «Στην Οδησσό ο κόσμος φτιάχνει βόμβες μολότοφ, παίρνει όπλα. Δεν περίμενα ποτέ ότι οι Ουκρανοί είναι τόσο δυνατή φυλή. Θα γράψουν τη δική τους ιστορία και θα γίνει η Ουκρανία κυρίαρχο κράτος χωρίς την απειλή των φασιστών», περιέγραψε ο ίδιος.

«Η Δύση κοιτάζει αν θα έχουμε τον καφέ μας και το γκαζάκι μας, για να μην κρυώσει ο κ@λ@ς μας. Είναι τραγικό αυτό που γίνεται, μας πούλησε όλη η Ευρώπη. Ντρέπομαι για τη Δύση. Πρέπει εδώ και τώρα να κάνει κάτι η Ελλάδα, να σώσουμε τους Έλληνες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθύνει έκκληση σε ξένους εθελοντές από όλο τον κόσμο να πάνε στην Ουκρανία για να πολεμήσουν.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Παντελή Μπούμπουρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved