Inside Stories

Μαυραγάνη για δολοφονία Καρολάιν: «Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς... Σε αυτή τη μάνα...»

Gossip-tv Team

Για τις εξελίξεις στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος είναι καθ' ομολογία δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν, μίλησε στην εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας. 

Ο κύριος Χαρμάνης αναφέρθηκε στην αναβολή της δίκης πριν από λίγες μέρες και τη διεξαγωγή της εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη με πιθανότερη επανάληψή της δύο μέρες μετά, δηλαδή την Πέμπτη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, μίλησε για την κακή ψυχολογική κατάσταση των γονιών της, επισημαίνοντας πως το πιθανότερο είναι πως ο πατέρας της, λόγω κινητικών προβλημάτων, δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει από την Αλόννησο όπου ζει μόνιμα με τη σύζυγό του Σουζάνα και τη μόλις 2 ετών εγγονή τους που έμεινε ορφανή από μητέρα εξαιτίας της δολοφονίας της.

Ο κύριος Χαρμάνης ξεκαθάρισε ότι η μικρούλα είναι απόλυτα καλά στην υγεία της όμως εξέφρασε τους φόβους του για το μέλλον σε ό,τι αφορά την ψυχολογία της καθώς μεγαλώνοντας, θα έρθει σε επαφή με παιδάκια που θα τη ρωτάνε τι ακριβώς συνέβη με τους γονείς της και πολλά από αυτά θα γνωρίζουν για την πολύκροτη υπόθεση. Γι' αυτό και όταν θα αρχίσει να καταλαβαίνει, θα δεχτεί τη φροντίδα ειδικών ώστε να αντιμετωπίσει θωρακισμένη αυτή τη δυσκολία.

Ο κύριος Χαρμάνης επίσης επεσήμανε πως ο κυριότερος λόγος που η μητέρα της Καρολάιν δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τα όσα συνέβησαν, είναι γιατί δεν μπορεί ψυχολογικά να αντέξει το πένθος για τον χαμό, και με τόσο βάναυσο τρόπο του παιδιού της.

Η Φαίη Μαυραγάνη, φανερά επηρεασμένη από όσα άκουσε από τον δικηγόρο της οικογένειας, έδειξε να αντιλαμβάνεται απόλυτα τον πόνο αυτής της μάνας και σχολίασε με τον δικό της τρόπο το όλο θέμα.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved