Φαίη Μαυραγάνη: Η ηλικία, ο γάμος, τα παιδιά με τον Νίκο Μάνεση και ο θάνατος που τη συγκλόνισε
Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: Η ηλικία, ο γάμος, τα παιδιά με τον Νίκο Μάνεση και ο θάνατος που τη συγκλόνισε

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες δημοσιογράφος με σπουδαίες συνεργασίες και βαρύ βιογραφικό.

Η ίδια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον συνάδελφό της και γνωστό παρουσιαστή Νίκο Μάνεση.

Μάθετε παρακάτω τα πάντα για την Φαίη Μαυραγάνη

  • Είναι γεννημένη στις 3 Νοεμβρίου το 1973. Άρα είναι 49 ετών.
  • Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Δίστομο.
  • Το 1990 μετακόμισε στην Αθήνα.
  • Σπούδασε Δημοσιογραφία σε Ιδιωτική Σχολή μέχρι και το 1992.
  • Το instagram της είναι @fei_mauragani.

Το βιογραφικό και η καριέρα της...

  • Το 1993 ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερη ρεπόρτερ στην ΕΤ-1 και στη συνέχεια ως ελεύθερη πολιτική ρεπόρτερ. Εκεί έμεινε μέχρι το 1997 και στη συνέχεια μεταπήδησε στη σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων της ΕΤ-1.
  • Το 1998 και μέχρι 2003 δούλεψε ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων και μαγκαζίνο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.
  • Ήταν συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. (2000-2011).
  • Ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μάνεση, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1. (2003-2006).
  • Παρουσίασε πολιτικές εκπομπές καθώς και εκπομπές προσωπικών συνεντεύξεων στον Διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό Focus web tv. (2012 -2013).
  • Παρουσίασε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα ό,τι συμβαίνει». (2013-2018).
  • Παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» κάθε Σάββατο και Κυριακή την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Ο γάμος με τον Νίκο Μάνεση και τα παιδιά

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι μαζί από το 2004 και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά τη Λυδία και τον Φώτη.
Είχαν συνεργαστεί στον ΑΝΤ1 και στο ξεκίνημα της σχέσης τους κατάφεραν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μέχρι και σήμερα όμως κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και κρατούν χαμηλούς τόνους.
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ευτυχείτε, η ίδια, είχε πει:

«Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Τον θαυμάζω και τον αγαπάω και όλα καλά. Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε δηλαδή για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει αυτή η ερώτηση. Η κόρη μου είναι 16 χρόνων και πάει στη Β’ Λυκείου. Όνειρό της είναι να σπουδάσει στο εξωτερικό κι όταν κάναμε αυτήν τη συζήτηση έβλεπα εφιάλτες ότι πρέπει να μάθω καλά αγγλικά για να πηγαίνω μόνη μου να τη βλέπω εκεί που είναι και να μπορώ να συνεννοούμαι απταίστως».

Ο θάνατος που τη συγκλόνισε

Η Φαίη Μαυραγάννη είχε αναρτήσει στα γενέθλιά της το 2016, μία άκρως συγκινητική ανάρτηση, που αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στον αδερφό της που έχει φύγει από τη ζωή χωρίς να έχει προλάβει να γνωρίσει τα ανίψια του.

«Θυμάμαι τον υπέροχο αδελφό μου, εγώ γεννημένη στις 3, εκείνος στις 13 Νοεμβρίου, "έφυγε" νωρίς… Δεν γνώρισε τα παιδιά μου… Περίμενε την κόρη μου όλο χαρά, "έφυγε" όταν ήμουν 6 μηνών έγκυος… Η ζωή έχει το άσπρο, έχει και το μαύρο… Θυμάμαι που μου έλεγε όταν ήμουν λυπημένη, έναν λαϊκό στίχο της εποχής, "αν δεν γεννηθείς αστέρι η ζωή πως περιμένεις να σε ξέρει"... Εσύ έχεις γεννηθεί αστέρι, μην αφήνεις τίποτα να σε μαυρίζει… Μαύρισα όταν τον έχασα. Αλλά ξέρω ότι από κάπου με σκέφτεται και με φροντίζει… Αυτά όλα έρχονται στο μυαλό σήμερα και άλλα πολλά… Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη σκέψη, για τα μηνύματα!!!», είχε γράψει η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved