Inside Stories

Μάνος Δασκαλάκης: Ευχαριστούσε την Ρούλα για «τα τρια υπέροχα δώρα του»- Είχαν ήδη χάσει την Μαλένα!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Μια ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη- ύμνο στον έρωτά του για την Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε στο φως και ενώ ήδη είχε φύγει από την ζωή η μικρή Μαλένα, εκείνος την ευχαριστούσε για τα τρια υπέροχα παιδιά που απέκτησαν μαζί. 

Όσο προχωρούν οι εξελίξεις, βλέπουμε ότι το θρίλερ της Πάτρας δεν είχε τελειωμό, μιας και καθημερινά βγαίνουν ολοένα και περισσότερα πράγματα στο φως, που αφορούν την καθημερινότητα των δυο γονιών, ενώ ήδη τα παιδιά τους είχαν φύγει από την ζωή.

Ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έφερε στο φως η εκπομπή "Το πρωινό", όπου παρουσίασε μια μακροσκελή ανάρτηση που είχε κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης στο παρελθόν, εν όψει της επετείου του πρώτου του φιλιού με την σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο ίδιος την ευχαριστούσε δημόσια για τα «τρία πιο πολύτιμα δώρα που του έχει χαρίσει»: την Τζωρτζίνα, την Μαλένα και την Ίριδα. Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι το πως είναι δυνατόν ενώ είχε ήδη φύγει από την ζωή η Μαλένα, ο ίδιος έκανε μια τέτοιου είδους ανάρτηση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Εκείνο το βράδυ που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία σου έδωσα και το πρώτο μας φιλί, την πρώτη μας αγκαλιά. Οκτώ χρόνια αργότερα, μου έχεις κάνει τα τρία πιο υπέροχα δώρα της ζωής μου, τα παιδιά μας και το μόνο που έχω να πω είναι πόσο υπερήφανος νιώθω που με έχεις αντέξει όλα αυτά τα χρόνια και είσαι δίπλα μου και με στηρίζεις σε οποιαδήποτε τρέλα αποφασίζω να κάνω.

Που μας φροντίζεις και δεν έχεις παραπονεθεί ούτε μια φορά για την πίεση που έχεις από εμάς. Που είσαι μάνα, αδερφή, σύζυγος, φίλη. Που πάντα είσαι αντικειμενική και μου υποδεικνύεις τα λάθη μου γιατί πάντα θέλεις το καλό μου. Που έχεις σταθεί βράχος σε ό,τι μας έχει συμβεί μέχρι τώρα. Για όλα αυτά, το λιγότερο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Χρόνια μας πολλά. Τέτοια ώρα, έφτιαχνα τα μαλλιά μου. Μετά από μια ώρα ήρθα στο ραντεβού μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved