Εισιτήρια από... χρυσό στη συναυλία της Βίσση στο Ντουμπάι
Exodos

Εισιτήρια από... χρυσό στη συναυλία της Βίσση στο Ντουμπάι

«Αγάπη από νάιλον» ή μήπως από... χρυσό;

Tα 450 ευρώ αγγίζει το ακριβότερο εισιτήριο για την επικείμενη συναυλία της Άννας Βίσση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, δίχως φιάλη με αλκοόλ.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι Ελληνες που ζουν εκεί (και όχι μόνο) έχουν θορυβηθεί από το υψηλό ποσό που καλούνται να καταβάλουν για να δουν live την τραγουδίστρια.

Η συναυλία θα δοθεί στις 28 Μαρτίου στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Habtoor Grand Resort», στη μαρίνα του Ντουμπάι, αλλά ουδείς γνωρίζει αν θα προσελκύσει κόσμο τελικά, αφού οι φαν της «απόλυτης σταρ» έπαθαν το... απόλυτο σοκ μόλις πληροφορήθηκαν τις τιμές.

Συγκεκριμένα, αρχίζουν από 85 ευρώ για μια απλή είσοδο στον χώρο και στο... όρθιο, χωρίς ούτε ένα αναψυκτικό.

Όσο για τα τραπέζια, οι τιμές αρχίζουν από τα 132 ευρώ κατ’ άτομο στην τελευταία σειρά της συναυλιακής αίθουσας (δίχως ποτό ή αναψυκτικό) και φτάνουν στα 228 ευρώ στην τρίτη σειρά, με ένα ποτό κατά την άφιξη. Τα εισιτήρια VIP στοιχίζουν 348 ευρώ σε τραπέζια της δεύτερης σειράς του χώρου, με open bar δύο ώρες, από τις 9 ως τις 11 το βράδυ. Τέλος, το εισιτήριο Super VIP κοστίζει 445 ευρώ σε τραπέζι της πρώτης σειράς, με open bar από τις 9 ως τις 11 το βράδυ και στο τέλος της συναυλίας meet & greet με την τραγουδίστρια με ένα ποτήρι σαμπάνια.

Τα ποτά

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η έναρξη της συναυλίας έχει προγραμματιστεί για τις 10 το βράδυ, με δύο άλλους τραγουδιστές να ανοίγουν το πρόγραμμα, και το open bar για τους κατόχους των ακριβών εισιτηρίων κλείνει στις 11 το βράδυ, τότε καθ’ όλη τη διάρκεια της δίωρης εμφάνισης της Άννας Βίσση θα αναγκαστούν να πληρώσουν ποτό στο μπαρ ή να αγοράσουν φιάλη με αλκοόλ.

Σύμφωνα με την Espresso, στην ιστοσελίδα, όπου προπωλούνται τα εισιτήρια (σ.σ.: 800tickets.com) δεν αναφέρονται οι τιμές σε ποτά ή φιάλες, προφανώς για να μην πάθουν οι πιθανοί πελάτες... διπλό εγκεφαλικό! Η μόνη «διευκόλυνση» που γίνεται από τους διοργανωτές σε εκείνους που θα προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους είναι μια έκπτωση στη φιάλη της τάξης του 10%.

Για να αντιληφθεί κανείς καλύτερα το κόστος του εισιτηρίου Super VIP, αρκεί να αναφέρουμε ότι με 450 ευρώ στο Ντουμπάι μπορεί κανείς να αγοράσει από τα πολλά εκπτωτικά sites «πακέτα» με τις εξής παροχές: γύρος του Ντουμπάι με ελικόπτερο για 12 λεπτά (150 ευρώ), πεντάωρο σαφάρι με βόλτες πάνω σε καμήλα και με όχημα 4x4, επιπλέον δωρεάν φαγητό και πρόγραμμα με belly dancing, fire show (60 ευρώ), κολύμπι με δελφίνια στο Ατλαντίς (200 ευρώ), γύρος του Ντουμπάι με φουσκωτό σκάφος διάρκειας 90 λεπτών (40 ευρώ).

Θέλετε και το καλύτερο;

Την ίδια βραδιά με την Άννα Βίσση δίνει συναυλία στο Ντουμπάι και ο διεθνούς φήμης «βασιλιάς» της αραβικής μουσικής σκηνής, o πολυβραβευμένος Αμρ Ντιάμπ, και τα εισιτήρια για να τον δει κανείς live είναι 63 ευρώ, 95 ευρώ και 155 ευρώ (VIP). Για να μην αναφερθούμε και στην περσινή sold out συναυλία στο Ντουμπάι της Τζένιφερ Λόπεζ, της οποίας τα εισιτήρια VIP κόστιζαν 240 ευρώ, δηλαδή 200 ευρώ κάτω από αυτά της Άννας Βίσση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved