Θέατρο Άλσος: Πρεμιέρα «Το δικό μας σινεμά»: Λάμψη από το παρελθόν, αναμνήσεις και συγκίνηση! (pics)
Exodos

Θέατρο Άλσος: Πρεμιέρα «Το δικό μας σινεμά»: Λάμψη από το παρελθόν, αναμνήσεις και συγκίνηση! (pics)

 

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου.

Ο ανακαινισμένος χώρος του θεάτρου, εντυπωσίασε όλους όσοι έδωσαν το «παρών», καθώς πρόκειται για μια πραγματική όαση στην καρδιά της Αθήνας, όπως αρκετοί σχολίασαν.

17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες!

«Το δικό μας σινεμά» είναι μια υπερπαραγωγή χολιγουντιανών προδιαγραφών, κάτι που σχολίασαν τόσο οι ηθοποιοί στη συνέντευξη Τύπου όσο και όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα.

Το θεατρικό μιούζικαλ έχει την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και οι χορογραφίες ανήκουν στον Φωκά Ευαγγελινό.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες, τα υπέροχα τραγούδια, οι χοροί και τα 1.000 κοστούμια, το ευφάνταστο σκηνικό, η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχο και στα φώτα τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν το στίγμα της παράστασης και ξεχώρισαν από την πρεμιέρα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές.

Το κοινό αποθέωσε τους συντελεστές, ενώ στην συνέχεια, αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στα παρασκήνια, έτσι ώστε να τους συγχαρούν από κοντά.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved