Μαζωνάκης -  Μαρινέλλα: Το οικονομικό μπλόκαρε τη συνεργασία τους
Exodos

Μαζωνάκης -  Μαρινέλλα: Το οικονομικό μπλόκαρε τη συνεργασία τους

Τα μιλήσανε, αλλά δεν τα συμφωνήσανε! Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Μαρινέλλα, δεν βρήκαν τη «χρυσή τομή».

Ένα μουσικό σχήμα που δίχως αμφιβολία θα γινόταν talk of the town στο αθηναϊκό nightlife τη νέα χειμερινή περίοδο «ναυάγησε» από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου Έναστρον, όπου εμφανιζόταν τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Νίκο Κουρκούλη και την Άντζελα Δημητρίου, είχαν τη φαεινή ιδέα να ενώσουν καλλιτεχνικά τον ερχόμενο χειμώνα, σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα, τον «Μαζώ» με τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Μαρινέλλα.

Όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η πρώτη αντίδραση και των δύο πλευρών υπήρξε θετική. Στη συνέχεια, ωστόσο, άλλαξαν τα δεδομένα, με αποτέλεσμα η επικείμενη συνεργασία τους να μην προχωρήσει τελικά. Όσο γιο το παρασκήνιο, λέγεται ότι η υλοποίηση του σχήματος... σκόνταψε στο οικονομικό κομμάτι κι ότι εκείνος που φάνηκε αποφασισμένος να μη δεχτεί καμία υποχώρηση σε αυτό το θέμα ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μοιραία η συνεργασία του με τη Μαρινέλλα δεν... ευτύχησε και ο ίδιος βρίσκεται πλέον προς αναζήτηση άλλων συνεργατών για τις χειμερινές εμφανίσεις του. Το ίδιο και η σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία δούλεψε φέτος με τον Κώστα Μακεδόνα και την Έλενα Παπαρίζου.

Μετά το «ναυάγιο» του σχήματος Γιώργου Μαζωνάκη και Μαρινέλλας στο Έναστρον, οι ιθύνοντες του μαγαζιού άλλαξαν εντελώς... ρότα και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία (αν δεν έχουν συμφωνήσει ήδη) με την Πάολα, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Νίκο Κουρκούλη, ώστε ν' αναλάβουν οι τρεις τους τα ηνία της διασκέδασης σ' αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved