Πρεμιέρα για την παράσταση «Το σώσε»
Exodos

Πρεμιέρα για την παράσταση «Το σώσε»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η πετυχημένη κωμωδία «Το σώσε»,σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τους ταλαντούχους καλλιτέχνες να χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου στο κοινό τους!

Ολόκληρος ο θίασος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η διάσημη κωμωδία του πολυβραβευμένου Βρετανού συγγραφέα, Μακλ Φρέιν είχε ανεβεί για πρώτη φορά το 1983 σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, αργότερα το 1995 από τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ τώρα την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Το κοινό απόλαυσε την μοναδική κωμωδία αποθεώνοντας τους ηθοποιούς, καθώς οι καλλιτέχνες τα έδωσαν όλα επάνω στο θεατρικό σανίδι, χαρίζοντας μεγάλες στιγμές γέλιου στους θεατές τους.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Λένα Παπαληγούρα, ο Γιώργος Ψυχογιός, ο Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης είναι οι λάθος άνθρωποι, που θα βρεθούν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να πάνε όλα λάθος! Θα το καταφέρουν όμως;

«Για να πετύχει το “Σώσε” πρέπει να πάνε όλα λάθος. Κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Θέλει απόλυτο συντονισμό, συγκέντρωση και ακρίβεια. Θέλει επιμονή στη λεπτομέρεια, κόπο και ώρες δουλειάς. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πούμε τη σωστή ατάκα στη σωστή στιγμή. Ή να βγούμε στην ώρα μας και να μην κάνουμε χάσμα, να γίνουν όλα σωστά και όπως πρέπει. Αυτό θα ήταν τραγικό λάθος. Δεν θα το αφήσουμε να συμβεί.», δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη στη συνέντευξη τύπου της παράστασης.

Δείτε τις δηλώσεις των ηθοποιών στη συνέντευξη Τύπου:

Διαβάστε επίσης

Λαμπερή πρεμιέρα με πολύ γέλιο με το έργο του Αρκά «Εκτός Ελέγχου»! (photos)

Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved