Αλκαίος- Βουρλιώτης- Καναράκης: Η παράσταση, το ντουέτο «φωτιά» και το απίστευτο γέλιο
Exodos

Αλκαίος- Βουρλιώτης- Καναράκης: Η παράσταση, το ντουέτο «φωτιά» και το απίστευτο γέλιο

Ο Γιώργος Αλκαίος, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Παντελής Καναράκης και ο Ισορροπιστής υποδέχτηκαν δημοσιογράφους και επώνυμους, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους, και το gossip-tv ήταν εκεί.

Οι καλλιτέχνες βρέθηκαν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Μέδουσα και παρουσίασαν μέρος του προγράμματός τους. Η σκηνή του νυχτερινού κέντρου έχει μετατραπεί σε σπίτι όπου ο σπιτονοικοκύρης, Στράτος Αγιοστρατίτης, υποδέχεται τους καλεσμένους του σε ένα μεγάλο πάρτι. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει όχι μόνο on stage αφού ο κόσμος δε σταματάει να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών.

Ισορροπιστής, Γιώργος Αλκαίος, Παντελής Καναράκης, Νίκος Βουρλιώτης

Ένα καλλιτεχνικό μουσικό κέντημα που ξαφνιάζει ευχάριστα και χωρίς να το καταλάβεις έχεις παρασυρθεί, από τους σαρωτικούς on stage Nivo και Ισορροπιστή, και χορεύεις το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Κάρτα» και καταλήγεις να γίνεσαι ένα με τον εκρηκτικό Γιώργο Αλκαίο στο «Θα ξεχάσεις», στα «Μαρμάρινα φιλιά», στα «Δικά μου τραγούδια». Μια από τις ωραιότερες στιγμές της μουσικής αυτής συνύπαρξης είναι εκείνη όπου ο Γιώργος υποδέχεται στη σκηνή τον Νίκο Βουρλιώτη και τον Ισορροπιστή και ερμηνεύουν μια σειρά από επιτυχίες με ένα μοναδικό δικό τους τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

Σε αυτό το σχήμα γνωρίζεις ότι, όχι μόνο θα περάσεις καλά, θα γελάσεις και με την ψυχή σου, αφού ο Παντελής Καναράκης ξέρει τον τρόπο να το πετύχει.

Άλλωστε από το σποτ που ανέβασαν στα social media καταλαβαίνεις τι κλίμα επικρατεί στα παρασκήνια.

Σε μια δημοσιογραφική βραδιά ο Παντελής κατάφερε να κάνει τους ανθρώπους των Media να «ψαρώσουν» λέγοντας ότι δύο κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη, ήταν στο μαγαζί και παρακολουθούσαν την παρουσίαση του προγράμματος με τα κεφάλια των δημοσιογράφων να γυρίζουν αμέσως ψάχνοντας τις παρουσιάστριες. Όλοι πέσαμε στην παγίδα του Παντελή κάτι που φυσικά τον έκανε να μας τρολάρει απίστευτα και να ξεσπάσουμε σε γέλια.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά λίγο πριν την πρεμιέρα τους, που θα γίνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved