Tα φιλιά του James Franco, οι ερωτευμένοι Τσαγκαράκης-Παππά και τα χρυσά μποτάκια της Άντζελας
Exodos

Tα φιλιά του James Franco, οι ερωτευμένοι Τσαγκαράκης-Παππά και τα χρυσά μποτάκια της Άντζελας

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα Χριστούγεννα και οι celebrities δεν έκατσαν σπίτι τους. Και ποιους δεν είδαμε. Με πρώτο και καλύτερο τον James Franco με τη σύντροφό του, Izabel Pakzad, να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί στα μπουζούκια.

Ήρθε στην Ελλάδα πριν από τέσσερα περίπου χρόνια για τις καλοκαιρινές του διακοπές λάτρεψε τη χώρα μας και για αυτό βρίσκεται κάθε καλοκαίρι στην υπέροχη Μύκονο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέτος μετά τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων είπε να επισκεφτεί την Ελλάδα και το χειμώνα. Ο λόγος για τον James Franco ,ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γίνει μόνιμος κάτοικος Αθήνας. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, μαζί με την καλλονή σύντροφό του, Izabel Pakzad, βρέθηκε μετά το Box που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς και στο Teatro και απόλαυσε το εκρηκτικό πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργύρου. Ο James Franco, ακομπλεξάριστος, χόρεψε, ήπιε και διασκέδασε μέχρι το πρωί. Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» την ώρα που έδινε καυτά φιλιά με την Αμερικανο-ιρανή ηθοποιό και μοντέλο.

Δείτε φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδό τους αλλά και τι έκαναν φεύγοντας από το κέντρο διασκέδασης.

Πρεμιέρα στο Θέατρο Μπέλλος. Η Ελπίδα και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος συναντιούνται ζωντανά στη σκηνή του θεάτρου Μπέλλος, στην μουσική παράσταση "Τοποθεσία Πλάκα". Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η πρεμιέρα και εμείς ήμασταν εκεί.

Η Άντζελα Δημητρίου, με ένα γιορτινό look με παγιέτα και χρυσά μποτάκια, όχι μόνο παρακολούθησε την παράσταση αλλά ανέβηκε και στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Ελπίδα. Την πρεμιέρα παρακολούθησαν επίσης ο Τάσος Λέκκας, η Σοφία Παθέκα και πολλοί ακόμη.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Η Μαρία Σολωμού χωρίς τον Mente Fuente αλλά με την Κατερίνα Θεοχάρη, και όλοι σχεδόν οι παίκτες που θα πετάξουν σε λίγες μέρες για να αγωνιστούν στις πίστες του Αγίου Δομίνικου βρέθηκαν στο Κολωνάκι σε Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα γνωστού καταστήματος κεριών. Εκεί ήταν και οι ερωτευμένοι Χαρά Παππά- Στέφανος Τσαγκαράκης, αλλά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του μόλις τριών μηνών γάμου της με τον Παναγιώτη Τριβυζά.

Στην gallery που ακολουθεί όλες οι εμφανίσεις των επωνύμων:

10 years anniversary party της γνωστής αλυσίδας φούρνων έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Στο κατάστημα από νωρίς το απόγευμα έσπευσαν επώνυμες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, για να δοκιμάσουν τις απολαυστικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τoυ αγαπημένου meeting point, ένω με άκρως εορταστική διάθεση, μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους στο πιο Christmas Party!

Δείτε ποιους είδαμε στο πάρτι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved