Ποιος αποκάλεσε τη βασίλισσα Ελισάβετ... «απίστευτη γιαγιά»;
Lifestyle

Ποιος αποκάλεσε τη βασίλισσα Ελισάβετ... «απίστευτη γιαγιά»;

«Απίστευτη γιαγιά» χαρακτηρίζει ο πρίγκιπας William, τη γιαγιά του δηλαδή τη βασίλισσα Ελισάβετ αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η 85χρονη «γαλαζοαίματη» δίνει τις καλύτερες συμβουλές ever!

Ο William μιλά για την γιαγιά Ελισάβετ στο νέο βιβλίο που κυκλοφορεί για την πάρτη της από τον δημοσιογράφο Robert Hardmann.

«Η σχέση μου με τη γιαγιά μου ολοένα και δυναμώνει. Όταν ήμουν νεότερος, ντροπαλός άντρας, ήταν δύσκολο να μιλώ για σημαντικά ζητήματα. Ήμουν απλά ο εγγονός της. Μεγαλώνοντας, εκείνη έγινε πιο σημαντική στη ζωή μου, οπότε είναι πιο εύκολο», λέει μεταξύ άλλων ο William και προσθέτει πως η γιαγιά του είναι πάντα πρόθυμη να δώσει την συμβουλή της. Αλίμονο! 60 χρόνια και βάλε στον θρόνο, έχει αποκτήσει πείρα!
Και... για τα «γκομενικά», αυτή ρωτάνε να υποθέσουμε; Αν κρίνουμε από την απάντηση του εγγονού, μάλλον ναι: «δεν υπάρχει ερώτηση ή θέμα που θα θέσεις το οποίο εκείνη δεν θα γνωρίζει ήδη και δεν θα έχει την καλύτερη άποψη για αυτό. Για μένα ήταν πάντα πρώτα η γιαγιά μου και μετά η βασίλισσα. Η γιαγιά μου είναι απίστευτη»!

Μάλιστα, ο William δεν παραλείπει να αναφέρει και ένα περιστατικό από τις προετοιμασίες του γάμου του, έτσι για να βεβαιωθούμε πόσο «τα σπάει» η Ελισάβετ... Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα με την Kate - Catherine του έδωσαν λέει μια λίστα με 777 άτομα που έπρεπε να καλέσει αλλά δεν γνώριζε κανένα από αυτά. Τι έκανε ο γαμπρός; Τηλεφώνησε στη γιαγιά! «Της τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και της είπα: “χρειάζεται να το κάνουμε αυτό;”. Κι εκείνη μου απάντησε: “όχι. Ξεκινά με τους φίλους σου και πέτα αυτή τη λίστα”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved