Μαρί Κυριακού: Παρέδωσε επιταγές σε ιδρύματα και οργανώσεις
Lifestyle

Μαρί Κυριακού: Παρέδωσε επιταγές σε ιδρύματα και οργανώσεις

Τις πιο θερμές ευχαριστίες εισέπραξε η Μαρί Κυριακού από τους εκπροσώπους 11 Ιδρυμάτων και Οργανώσεων, στους οποίους παρέδωσε τις επιταγές από τα έσοδα της τηλεφωνικής Γραμμής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ».

Οι εκπρόσωποι τόνισαν ότι είναι εξαιρετικά σημαντική η οικονομική στήριξη, προκειμένου να συνεχίσουν σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία να προσφέρουν στα παιδιά την φροντίδα που χρειάζονται και έχουν ανάγκη.

Η Μαρί Κυριακού κατά την παράδοση των επιταγών που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ευχαρίστησε καταρχήν τους τηλεθεατές που από το υστέρημά τους, ενίσχυσαν με τα τηλεφωνήματα τους την Γραμμή και συνεπώς και τον σκοπό για το οποίο δημιουργήθηκε.

«Χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου, τη συνεισφορά του και την αγάπη του δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε αυτά που προσφέραμε σήμερα στα 11 Ιδρύματα και αυτό αποδεικνύεται γι’ ακόμη μία φορά ότι όταν ενωνόμαστε μπορούμε να κάνουμε θαύματα» είπε, ενώ οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων χαρακτήρισαν την προσφορά της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ανεκτίμητη.

Τα Ιδρύματα που ενισχύθηκαν είναι: «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ», «Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», «ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», το «ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΕΛΕΥΣΊΝΑΣ», το «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», «ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ», ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», «ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και «ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΜΕΑ/ΚΑΛΥΜΝΟΣ».

Μέχρι σήμερα έχουν ενισχυθεί οικονομικά περισσότερα από 55 Ιδρύματα, Σωματεία και Οργανώσεις από όλη την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved