Η Θεοδώρα θα πρωταγωνιστήσει σε ελληνική ταινία με τον Μάνο Γαβρά!
Lifestyle

Η Θεοδώρα θα πρωταγωνιστήσει σε ελληνική ταινία με τον Μάνο Γαβρά!

Αυτή και αν είναι είδηση! Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, θα πρωταγωνιστήσει σε ελληνική ταινία μαζί με τον Μάνο Γαβρά και ένα ακόμα αξιόλογο καστ Ελλήνων ηθοποιών.

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω ταινία στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!», δήλωσε η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη real, που θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της αμερικάνικης ταινίας «Gates of Hades» η οποία θα γυριστεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
«Είναι η πατρίδα του πατέρα μου και δική μου πατρίδα. Ήταν ένα όνειρο ζωής διότι θα δω μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν είχα ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να επισκεφθώ», πρόσθεσε η ίδια. Ο μεταφρασμένος τίτλος της ταινίας, θα είναι «Οι Πύλες του Άδη» και ο Μάνος Γαβράς θα υποδύεται τον Άδη ενώ στον ρόλο της θεάς Δήμητρας επιλέχθηκε η Βάσια Παναγοπούλου. Το έργο είναι ψυχολογικό θρίλερ και θα διαρκεί 90 λεπτά ενώ εταιρία παραγωγής είναι η 48 Project Inc με έδρα το Λος Άντζελες. Όσο για τη σκηνοθεσία, την έχει αναλάβει ο Francesco Vitali. «Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω και θέατρο στην Ελλάδα σύντομα. Η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου» τόνισε η Θεοδώρα στη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved