Η Meghan γέννησε, το όνομα το μάθαμε αλλά ξέρουμε και τι σημαίνει το Άρτσι Χάρισον
Lifestyle

Η Meghan γέννησε, το όνομα το μάθαμε αλλά ξέρουμε και τι σημαίνει το Άρτσι Χάρισον

Χαράς ευαγγέλια στο παλάτι!

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έγιναν γονείς και το μωρό είναι σκέτο κουκλάκι.

Η άφιξη του μωρού τη Δευτέρα το μεσημέρι έφερε μεγάλο ενθουσιασμό παρά το γεγονός ότι κανείς δεν γνώριζε το φύλο του μωρού.

Έτσι λοιπόν η αποκάλυψη ότι είναι αγόρι έφερε ακόμη μεγαλύτερη χαρά αφού το όμορφο αυτό αγοράκι αυτομάτως κατέλαβε και την έβδομη θέση στη σειρά των διαδόχων του βρετανικού θρόνου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης είδαμε τα πρώτα πλάνα του ευτυχισμένου ζευγαριού να κρατά αγκαλιά το μωρό του ενώ την ίδια μέρα έγινε γνωστό και το όνομα που πρόκειται να του δώσουν και έτσι δόθηκε κι ένα τέλος στα στοιχήματα που καιρό τώρα βάζουν σχετικά με το όνομα που θα δοθεί στο μωρό.

Όπως ήδη γνωρίζουμε το μωρό θα πάρε το όνομα Άρτσι Χάρισον. Και φυσικά αμέσως τα ξένα Μέσα άρχισαν να γράφουν τη σημασία του ονόματος.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι σήμαινε το όνομα Άρτσι Χάρισον που έχουν δώσει στο μωρό.

Όσο για τους νονούς που πρόκειται να βαπτίσουν τον πρίγκιπα, ο οποίος είναι έβδομος στη σειρά των διαδόχων του βρετανικού θρόνου, είναι η πρώτη φορά που ακούγονται ονόματα εκτός βασιλικών οικογενειών.

Παρ' όλο που το βασιλικό πρωτόκολλο θέλει τα μυστήρια να γίνονται από μέλη των βασιλικών οικογενειών, είναι η πρώτη φορά που ακούγονται ονόματα σταρ του Χόλιγουντ ή του αθλητισμού όπως είναι ο George Clooney με την Amal Alamouddin και η Serena Williams αντίστοιχα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved