Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Οι λαμπεροί καλεσμένοι, η γιγαντοοθόνη και η δεξίωση
Lifestyle

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Οι λαμπεροί καλεσμένοι, η γιγαντοοθόνη και η δεξίωση

Σήμερα γάμος γίνεται και... τι γάμος! Ο πιο λαμπερός στην Αθήνα! Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτη εταιρίας liar jet παντρεύονται στις 17:00 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Το ζευγάρι παντρεύεται σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 17:00 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι θα είναι 100, όσοι καλεσμένοι δεν θα είναι μέσα στη Μητρόπολη, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, για να δουν την τελετή.

Στους λαμπερούς προσκεκλημένους του γάμου θα είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και ο Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Στη λίστα με τους καλεσμένους είναι και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας (βασίλισσα Μαργαρίτα), της Ισπανίας (βασίλισσα Σοφία και πριγκίπισσα Έλενα), της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο.

Μετά τον γάμο, θα γίνει δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο.

Και την Κυριακή, μία μέρα μετά τον γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα δώσουν το παρών στον γάμο. Το γεύμα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο του στην Αθήνα διήρκεσαν πολύ και όλα είναι έτοιμα για τον λαμπερό γάμο!

Διαβάστε επίσης:

Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι στο pre wedding party Φίλιππου-Νίνας Φλορ; Ποιες εντυπωσίασαν

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο στην Αθήνα και το pre-wedding πάρτι

Γάμος στην Αθήνα για τον Φίλιππο, μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου! Όλες οι λεπτομέρειες!

Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Παντρεύεται στην Αθήνα ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved