Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Η Σεχραζάτ από τη σειρά «Χίλια και μία νύχτες» κινδύνευσε στον τοκετό
Lifestyle

Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Η Σεχραζάτ από τη σειρά «Χίλια και μία νύχτες» κινδύνευσε στον τοκετό

H δημοφιλής Τουρκάλα ηθοποιός Μπεργκιουζάρ Κορέλ έφερε με δυσκολία στον κόσμο τη μικρή Λεϊλά.

Tην πολύ δύσκολη εμπειρία της από τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, περιέγραψε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός Μπεργκιουζάρ Κορέλ, γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Σεχραζάτ στην σειρά «Χίλιες και Μια Νύχτες».

«Γεννούσα για 11 ώρες, ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος

berguzarkorel_258719864_411778357090078_5730985221555410367_n.jpg

γύρω από το λαιμό του μωρού που ήταν αναποδογυρισμένο», έγραψε η Κορέλ, για τη γέννηση -στις αρχές του μήνα- της κόρης της Λεϊλά. «Η ιστορία της γέννησης της Λεϊλά ήταν μοναδική από την πρώτη μέρα», σχολίασε, αναρτώντας φωτογραφίες από τον δύσκολο τοκετό, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της, δημοφιλή ηθοποιό Χαλίτ Εργκέντς, γνωστό για τον ρόλο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς στην ομώνυμη σειρά.

«Αν και είχαν περάσει αρκετές ώρες και το σώμα μου ήταν πλήρως προετοιμασμένο για τον τοκετό, το κοριτσάκι μας και πάλι δεν ήθελε να γεννηθεί. Μετά από επίπονες 11 ώρες στο νοσοκομείο, η Λεϊλά γεννήθηκε στις 10 το πρωί, όπως είπε ο γιατρός μ’ έναν κοντό ομφάλιο λώρο τυλιγμένο στο λαιμό της. Ένας άλλος λόγος που δεν μπορούσε να γεννηθεί το κοριτσάκι μας, παρόλο που ήμασταν έτοιμοι για ώρες, οφείλεται στ’ ότι ήταν αναποδογυρισμένο. Έτσι γεννήθηκε το όμορφο κοριτσάκι μας και κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό», έγραψε η ευτυχής πλέον μητέρα, που επέστρεψε υγιής μαζί με το μωρό στο σπίτι της.

Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο Χαλίτ Εργκέντς γνωρίστηκαν στη διάρκεια γυρισμάτων της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», δημιουργώντας μία όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο αγόρια και τη νεογέννητη Λεϊλά.

Πηγή:Ciao

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Πάνου Βλάχου: «Είναι ζωή ή θάνατος, δεν είναι ριάλιτι»!

Βασίλης Μπισμπίκης: Το ύψος, η ηλικία, η τελείως διαφορετική εικόνα του πριν χρόνια και η Βανδή

Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε! Η αντικατάσταση και η αιτία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved