Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αυτά τα δύο κοσμήματα θα ταφεί
Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αυτά τα δύο κοσμήματα θα ταφεί

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ταφεί με μόνο δύο κοσμήματα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε στην κατοχή της μία ιστορική συλλογή κοσμημάτων, η οποία περιλάμβανε δεκάδες στέμματα και καρφίτσες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και 23.000 διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια.

Η επικεφαλής επικοινωνίας στο Natural Diamond Council, Λίσα Λέβινσον, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «είναι απίθανο να ταφεί η «ταπεινή» Ελισάβετ με οτιδήποτε άλλο εκτός από την απλή ουαλική χρυσή, γαμήλια βέρα της και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια».

Η ίδια σημείωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που περιέχει διαμάντια από μια τιάρα που ανήκει στη μητέρα του πρίγκιπα Φιλίππου, πιθανότατα θα δοθεί στην κόρη της, πριγκίπισσα Άννα.

Και πρόσθεσε ότι τα περισσότερα από τα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πιθανό να παραμείνουν στη βασιλική συλλογή και να μην ταφούν μαζί της, καθώς είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας.

Τα κοσμήματα της βασίλισσας, όταν δεν τα φορούσε φυλάσσονταν στην γκαλερί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τα επίσημα Crown Jewels βρίσκονται στον Πύργο του Λονδίνου.

Να σας θυμίσουμε ότι η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα γίνει στο Αβαείο του Γουέστμινστερ την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φρουρός λιποθύμησε δίπλα στο φέρετρο

Δείτε live: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ - Η ουρά ξεπερνά τα 4 χιλιόμετρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μέχρι και 6 ώρες αναμονή για το προσκύνημα στη σορό της στο Εδιμβούργο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved