Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το συγκινητικό post της κόρης του Θεοδώρας, 2 μήνες μετά τον θάνατό του
6809825
Lifestyle

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το συγκινητικό post της κόρης του Θεοδώρας, 2 μήνες μετά τον θάνατό του

Συμπληρώθηκαν δύο μήνες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η κόρη του, Θεοδώρα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τον πόνο της για τον χαμό του. 

Η μικρότερη κόρη του, η οποία ζει με τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπήρξε από τα μέλη της οικογένειας που δεν θέλησε να εκφραστεί δημόσια για την απώλεια του πατέρα της, ούτε όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, ούτε αργότερα στην κηδεία του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε δύσκολο για εκείνη αφού έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Είχε καταφτάσει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον γνωστό Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ στην Ελλάδα εκείνες τις ημέρες για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της και να συμπαρασταθεί φυσικά και στη μητέρα της για το πένθος της. Ένα πένθος που βίωνε και εκείνη για τον χαμό του πατέρα της στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Σε μία πολύ τρυφερή προσωπική στιγμή της που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Θεοδώρα μοιράστηκε στο instagram μία φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές του, γράφοντας στη λεζάντα:

«Πάνε δύο μήνες από τότε που μας άφησες. Μου λείπεις κάθε μέρα μπαμπά. Σ' αγαπώ»

Να θυμίσουμε ότι η Θεοδώρα, πριν φύγει από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας, ετοιμαζόταν για τον γάμο της στην Ελλάδα με τον άντρα της ζωής της, τον οποίο είχε αναβάλλει ήδη δύο φορές λόγω κορονοϊού. Τα γεγονότα όμως και μάλιστα πολύ δυσάρεστα, πρόλαβαν για ακόμα μία φορά το ζευγάρι που θα πρέπει και πάλι να αναβάλλει τους γάμους του λόγω πένθους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Θεοδώρας για τους δύο μήνες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved