Είναι επίσημο! Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο – Εκτός η Μέγκαν;
Lifestyle

Είναι επίσημο! Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο – Εκτός η Μέγκαν;

Στο Λονδίνο προκειμένου να φέρει εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις πρόκειται να ταξιδέψει ο πρίγκιπας Χάρι την στιγμή που η οικογένεια περνά δύσκολες στιγμές.

Ο συγγραφέας, Christopher Andersen που υπέγραψε το βιβλίο "Τhe King | The Life of Charles III, θεωρεί πως ο Δούκας του Σάσεξ δεν πηγαίνει για τη 10 επέτειο των Αγώνων Invictus αλλά επειδή είναι ανοιχτός στην ιδέα να εργαστεί ως part time royal.

Στα αζήτητα Χάρι & Μέγκαν: Το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας & ο τελευταίος στη λίστα

1d10101e-harry.jpg

«Στην πραγματικότητα ανυπομονεί να επιστρέψει στο Λονδίνο για να καλύψει κάποιες υποχρεώσεις τώρα που υπάρχει μία χαλαρότητα εξαιτίας των ιατρικών θεμάτων που αντιμετωπίζουν ο βασιλιάς και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και εν μέσω αυτής της κρίσης που αντιμετωπίζει η μοναρχία», αποκάλυψε ο συγγραφέας.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν θα τον συνοδεύσουν η γυναίκα και τα παιδιά του.

charles-harry-meghan-arthro.jpg

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Κέιτ δεν επιθυμεί καμία συνάντηση μαζί τους. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας, η Κέιτ Μίντλετον δε θέλει σε καμία περίπτωση να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τις θεραπείες που ακολουθεί για την αντιμετώπισή του.
Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον διανύουν ήδη μία πολύ δύσκολη περίοδο και η συνάντηση με τον αδερφό του και την Μέγκαν Μαρκλ θα δημιουργούσε εντάσεις, γεγονός που δεν αρμόζει στην κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

meghan-harry-kate.jpg

«Η Catherine και ο William ήταν πολύ ξεκάθαροι- θέλουν ηρεμία και ησυχία για τους ίδιους και τα παιδιά. Η επίσκεψη από τον Harry, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό».

Κέιτ & Μέγκαν: Γιατί οι αναλυτές υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει επιστροφή στη σχέση τους μετά τη ρήξη;

Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιθυμεί επίσκεψη από τη Μέγκαν και τον Χάρι και αυτός είναι ο λόγος

Χάρι & Μέγκαν: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ - Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved