Πήραν «φωτιά» τα τηγάνια στο Master Chef
Taste

Πήραν «φωτιά» τα τηγάνια στο Master Chef

Με ορίζοντα στον Μάιο, η ομάδα του «Master Chef» δουλεύει πυρετωδώς, προκείμενου όλα να είναι έτοιμα όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου να κάνουν πρεμιέρα στο Star.

Μέχρι στιγμής, οι αιτήσεις συμμετοχής στο παιχνίδι έχουν ξεπεράσει τις 3.700, ενώ, θέλοντας να τιμήσει το παιχνίδι που τον ανέδειξε, αίτηση συμμετοχής έστειλε και ο Άκης Πετρετζίκης, η οποία, μάλιστα, υπάρχει... κορνιζωμένη στα γραφεία της παραγωγής!

Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει το Καρφί, ετοιμάζονται δύο οντισιόν στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τους κριτές σίγουρος, είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και έτοιμος να υπογράψει ο Έκτορας Μποτρίνι, ενώ το όνομα του Γιάννη Αποστολάκη ακούστηκε προκειμένου να καταλάβει τη θέση του τρίτου κριτή, όμως ακόμα δεν έχει γίνει περαιτέρω κουβέντα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και η πρόταση -την περίοδο που συζητούσε ο Μίλτος Μακρίδης-στη θέση του τρίτου κριτή να υπάρχει μία γυναίκα, προκειμένου να έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ριάλιτι μαγειρικής, καθώς μία γυναικεία ματιά θα μπορούσε να διαφοροποιείται αισθητά από τον αυστηρό Μποτρίνι, αλλά και τον πιο επικοινωνιακό Σκαρμούτσο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved