Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ηλικία, το ύψος και η σχέση του με την Μαρία Κίτσου
Taste

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ηλικία, το ύψος και η σχέση του με την Μαρία Κίτσου

Ο Δήμητρης Γκοτσόπουλος έγινε γνωστός μέσα από την σειρά «Άγριες Μέλισσες» και η σχέση του με την Μαρία Κίτσου έχει συζητηθεί αρκετά.

Τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», μέσα από τον ρόλο του Λάμπρου. Ο έρωτας του για τη Λενιώ, οι ρομαντικές ατάκες του και ο υπερπροσταυτικός χαρακτήρας του έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Πάμε όμως να τον γνωρίσουμε καλύτερα…

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μιράλι Αχαϊας. Έχει σπουδάσει οικονομικά, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής, τραγουδάει, χορεύει, είναι αθλητής του τριπλούν & του βάδην, και όπως έχει αποκαλύψει, έχει εργστεί ως σερβιτόρος, σε τηλεφωνικό κέντρο ακόμη και σε οικοδομή.

Αυτή είναι η ηλικία του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Η ηλικία, του γνωστού ηθοποιού είναι 35 ετών. Ναι καλά διάβασες…

Και εμείς δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, καθώς δεν του φαίνεται. Ο ίδιος σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτγολου έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, μιας και έχει μεγαλώσει σε μια πολύτεκνη οικογένεια.

«Θα ήθελα να παντρευτώ. Είναι μια ωραία συνθήκη… Νομίζω, αν υπάρχει ο σκοπός του ανθρώπου είναι να δημιουργήσει μια οικογένεια, να κάνει παιδιά, που εμένα θα με ενδιέφερε, νομίζω ότι είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον» και πρόσθεσε:

«Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός».

Το ύψος του ηθοποιού

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεν είναι μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, είναι και ψηλός όπως θα έχεις παρατηρήσει.

Έχει ύψος 1,88 μ. και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Το 2002 κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χλμ. βάδην.

Η σχέση του με την Μαρία Κίτσου

Ο ηθοποιός και η Μαρία Κίτσου, από την πρώτη κιόλας στιγμή που προβλήθηκε η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έγιναν γνωστοί σε όλους. Η σχέση τους, ως ζευγάρι στη σειρά, έχει συζητηθεί αρκετά, με τους ίδιους να έχουν γίνει φίλοι. Οι δυο τους σε συνεντεύξεις τους κάνουν δηλώσεις αμοιβαίας εκτίμησης και συμπάθειας, χωρίς ωστόσο, να έχουν αναφέρει ότι υπάρχει και κάτι ερωτικό στην πραγματική τους ζωή.

Διαβάστε επίσης...

Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Νίκος Λεκάκης: Οι βόλτες των «Μελισσών» στη Σύρο μετά το γάμο της Μιχαλάκη

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος και η Λενιώ δίνουν spoiler: «Aλλάζουν όλα. Η απειλή πια είναι πραγματική»

Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιαστικός ο Γκοτσόπουλος – Η σκηνή που λύγισε το twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved