Γιατί πάνε οι γαλαζοαίματοι στις Σπέτσες αυτό το Σαββατοκύριακο;
VIP Life

Γιατί πάνε οι γαλαζοαίματοι στις Σπέτσες αυτό το Σαββατοκύριακο;

Για ακόμη μια χρονιά, το νησί των Σπετσών, θα κατακλυστεί από γαλαζοαίματους!

Μάλιστα, όχι μόνο η enfant gâté της υψηλής κοινωνίας θα βρίσκεται στις Σπέτσες το προσεχές Σαββατοκύριακο αλλά και θα αγωνιστει , με την βοήθεια των καϊκιών τους. Ο λόγος για τον τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο, αλλά και τον πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο «Δεύτερο classic Yacht Race».

Ο Κωνσταντίνος, σύμφωνα με το proto thema, θα τρέξει με την «Αφρόεσα» έχοντας για πλήρωμα την Άννα Μαρία ενώ ο πρίγκιπας Μιχαήλ – ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ- με το σκάφος «Alondra» και κυβερνήτη τον Βρετανό Nigel Davies.

Άγνωστο παραμένει αν στο ταξίδι του για την Ελλάδα θα τον ακολουθήσει και η εντυπωσιακή σύζυγός του Μαρί- Κριστίν ή θα παραμείνει στο Λονδίνο που βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στους αγώνες πάντως που παρουσιάζουν διεθνές ενδιαφέρον θα συμμετάσχουν jet setters και celebrity .Μέλη των οικογενειών Μαρτίνου, Κόβα , Ανδρεάδη , Βορδώνη και Βερνίκου θα δώσουν το παρόν δηλώνοντας με τον τρόπο τους ότι αν τα mega Yacht πέρασαν από την μόδα, λόγω κρίσης, τα καΐκια παραμένουν πάντα μια κλασσική αξία για τους Έλληνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved