Οι πρώτες φωτό από τον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με... δανεικό νυφικό!
VIP Life

Οι πρώτες φωτό από τον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με... δανεικό νυφικό!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ οι πρώτες φωτογραφίες από τον κεκλεισμένων των θηρών γάμο της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσας Βεατρίκης, με τον εκλεκτό της καρδιάς της. 

H πριγκίπισσα Βεατρική του Γιορκ και ο Edoardo Mapelli Mozzi παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι All Saints στο Windsor, παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μάλιστα, λόγω κορονοϊού τα δύο ζευγάρια, μετά το μυστήριο, πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Εκείνο που έχει προκαλέσει σούσουρο στην υψηλή βρετανική κοινωνία είναι το γεγονός ότι η νύφη φορούσε νυφικό που έφερε την υπογραφή Norman Hartnell το οποίο στο παρελθόν έχει φορέσει πολλές φορές, ξανά και και ξανά η γιαγιά της. "Δανεική" -όπως συνηθίζεται βέβαια στις βασιλικές οικογένειες- και η τιάρα της την οποία φορούσε και η γιαγιά της στον γάμο της το 1947.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της πανδημίας και προκειμένου να μην αναβληθεί ο γάμος, σε αυτόν παρευρέθηκαν μόνο ο παππούς και η γιαγιά της νύφης, οι γονείς και των δύο και ο κουμπάρος των νεονύμφων, που είναι ο γιος του γαμπρού Wolfie.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved