Μαρία- Ολυμπία: Το νέο haircut που απογείωσε το look της και οι φωτό από το κομμωτήριο!
VIP Life

Μαρία- Ολυμπία: Το νέο haircut που απογείωσε το look της και οι φωτό από το κομμωτήριο!

H Μαρία Ολυμπία είναι πανέμορφη και δεν το κρύβει, μιας και το βλέπουμε ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέο της post και η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων είναι πάντοτε άκρως κολακευτικά. 

Η ίδια είναι πανέμορφη και το αποδεικνύει μέσα από κάθε νέο της post στα προφίλ της στα social media και αποθεώνεται στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη του πρίγκιπα Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά και η ίδια λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και να είναι πάντοτε κομψή. Η νεαρή ξανθιά κοπέλα ακολουθεί τα τελευταία χρόνια καριέρα στο μόντελινγκ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν την έχουμε δει ποτέ απεριποίητη, αλλά ακόμα και χωρίς μακιγιάζ να είναι, η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιατη και το πρόσωπό της πολύ λαμπερό.

olympialetanofficial_332758476_1258731634726295_147961851777878359_n.jfif

Πριν από μερικές μέρες, η ίδια αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και η αλήθεια είναι πώς της ταίριαξε πάρα πολύ. Μέσα από μια σειρά με stories της, η Μαρία Ολυμπία μας έδειξε το νέο της hairlook, που δεν είναι άλλο από ένα μακρύ καρέ. Η ίδια είναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved