Η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το σπίτι - Η δεύτερη έξοδος μετά το χειρουργείο με Γουίλιαμ και Τζορτζ
VIP Life

Η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το σπίτι - Η δεύτερη έξοδος μετά το χειρουργείο με Γουίλιαμ και Τζορτζ

Υπό άκρα μυστικότητα η νέα έξοδος της Κέιτ Μίντλετον από το σπίτι, μετά το χειρουργείο. Μαζί με τον Γουίλιαμ και τον γιο τους επισκέφθηκαν το μελλοντικό σχολείο του διάδοχου γιου της, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Τα νέα έφεραν έναν αέρα αισιοδοξίας στους Βρετανούς σχετικά με την πορεία της υγείας της….

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, συνεχίζεται μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει σαφή σημάδια βελτίωσης και μάλιστα, έκανε και τη δεύτερη έξοδο από το σπίτι της μετά την νοσηλεία της.

Η νέα δήλωση του Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον & οι αποφάσεις του βασιλιά για την επιστροφή Χάρι

Υπό άκρα μυστικότητα, η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το Adelaide Cottage, όπου ζει με τον Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 8χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ και τον 5χρονο πρίγκιπα Λούις. Μετά την έξοδο που έκανε στις 10 Φεβρουαρίου για να πάει στο Σάντριγχαμ όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον άρρωστο πεθερό της Βασιλιά Κάρολο, η Κέιτ έκανε και δεύτερη έξοδο, αλλά αυτή τη φορά ο λόγος αφορά τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Κέιτ Μίντλετον: Τι μας κρύβουν σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της; Τα σχόλια περί μυστικοπάθειας

Το σχολείο του Τζορτζ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν το St. Edward’s School στην Οξφόρδη στο πλαίσιο αναζήτησης του κατάλληλου σχολείου για τον μελλοντικό μονάρχη. Όπως αναφέρει ο Richard Eden στην Daily Mail, το σχολείο έχει δίδακτρα 47.000 λίρες δίδακτρα ετησίως και έχει μπει στο στόχαστρο της Κέιτ και του Γουίλιαμ. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σχολείο έχει αρκετούς A-List αποφοίτους όπως ο Λόρενς Ολιβιέ κι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Φλόρενς Πιού και η Εμίλια Κλαρκ. Το πρόγραμμα σπουδών του δίνει μεγάλη έμφαση στις τέχνες, ενώ διαθέτει το υπερσύγχρονο θέατρο «The Olivier hall» παρομοιάζεται με το διάσημο Θέατρο Sheldonian της Οξφόρδης.

Η Ελληνίδα που εργάστηκε στο Μπάκινγχαμ, στο gossip-tv: Η υγεία του βασιλιά & η ανάρρωση της Κέιτ

Ο εντυπωσιακός χώρος και οι σχεδιαστές του βραβεύτηκαν με το βραβείο RIBA South το 2022 από το Royal Institute of Bitish Architects. Η συγκεκριμένη είδηση είναι πολύ αισιόδοξη, καθώς αποδεικνύει ότι η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει με γρήγορους ρυθμούς και μπαίνει σταδιακά στην καθημερινότητά της. Ωστόσο, δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία της και οι έξοδοί της γίνονται υπό άκρα μυστικότητα. Αυτό δεν είναι το πρώτο σχολείο το οποίο επισκέπτονται οι Ουαλοί για να αποφασίσουν πού θα στείλουν τον γιο τους.

Τον Δεκέμβριο, αναφέρθηκε ότι το βασιλικό ζεύγος πήγε στο Marlborough College, το πρώην σχολείο της πριγκίπισσας Κέιτ, και μαζί τους είχαν τον πρίγκιπα Τζορτζ. Τα δύο μικρότερα αδέρφια της Κέιτ, η Πίπα και ο Τζέιμς Μίντλετον, είναι επίσης απόφοιτοι του συγκεκριμένου σχολείου, όπως και η ξαδέρφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η πριγκίπισσα Ευγενία.

Κέιτ Μίντλετον: Σημάδια βελτίωσης μετά την επέμβαση! Γιατί αναρρώνει στην εξοχή;

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πού θα φοιτήσει ο 10χρονος στο σχολείο τον Σεπτέμβριο και αν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα και του θείου του, πρίγκιπα Χάρι, που και οι δύο φοιτούσαν στο Eton College, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι η διαδικασία εισαγωγής στο συγκεκριμένο σχολείο είναι πολύ ζόρικη.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Τι συμβαίνει με την ανάρρωση της; Οι φήμες και οι απορίες

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του Χάρι-O αποκλεισμός και η Κέιτ Μίντλετον

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved