Η νέα δήλωση του Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον & οι αποφάσεις του βασιλιά για την επιστροφή Χάρι
VIP Life

Η νέα δήλωση του Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον & οι αποφάσεις του βασιλιά για την επιστροφή Χάρι

Μια νέα δήλωση του παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα The Independent μετά την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το ότι δεν βρέθηκε τελικά στην τελετή σε συνδυασμό με το ότι ενημέρωσε μόλις μία ώρα πριν την έναρξη, φούντωσε τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του.

Διαβάστε επίσης: «Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα»-Η προειδοποίηση του Πρίγκιπα Χάρι, η επιστολή και οι απειλές

Η Κέιτ Μίντλετον είναι καλά στην υγεία της, λέει το Παλάτι και όπως επισημαίνεται στην δήλωση, η ίδια αναρρώνει στο σπίτι της.«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας «είναι «καλά» μετά την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου.»

British Royals Visit Trinity Buoy Wharf

To βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας με τη Δούκισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον στο Λονδίνο (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Βασιλιάς Κάρολος: Θα ζητήσει σύντομα από τον πρίγκιπα Χάρι να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά;

Η φημολογία δεν έχει τέλος μετά την διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, σχετικά με το τι ακριβώς θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στα βασιλικά καθήκοντα του κυριαρχεί και πρώην μπάτλερ του Βρετανού μονάρχη υποστήριξε ότι εκείνος μπορεί σύντομα να ζητήσει από τον δευτερότοκο γιο του να αναλάβει κάποια βασιλικά καθήκοντα.

xari-karolos.jpg

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι αρκετά κοντά στην επιστροφή του στην Βρετανία και την θέση του στην βασιλική οικογένεια. «Ο βασιλιάς έχει καταστήσει σαφές ότι [ο Χάρι] είναι μέρος της οικογένειάς του και θα είναι πάντα μέρος της οικογένειάς του, αλλά όσον αφορά το εργασιακό κομμάτι, αυτό θα είναι κάτι που θα δούμε μόνο με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε στην Post ο Γκραντ Χάρολντ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved