Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ακύρωσε την παρουσία του στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου 46 λεπτά πριν ξεκινήσει
VIP Life

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ακύρωσε την παρουσία του στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου 46 λεπτά πριν ξεκινήσει

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνο, το πρωί της Τρίτης 27/2. Εκτός από τις εκλεκτές παρουσίες ιδιαιτέρως συζητήθηκαν και οι σημαντικές απουσίες.

Ουσιαστικά αυτή ήταν η μεγαλύτερη σύναξη βασιλέων και αριστοκρατών από όλο τον κόσμο μετά την κηδεία της Ελισάβετ και την ενθρόνιση του Καρόλου. Αναμενόμενη ήταν η απουσία του βασιλιά Κάρολου αλλά και της Κέιτ Μίντλετον η οποία βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης μετά την επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.

Βασιλιάς Κάρολος: «Oι γιατροί διαψεύστηκαν, σοβαρή η κατάστασή του - Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι»

Η ακύρωση της τελευταίας στιγμής

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ακύρωσε την παρουσία του μόλις 46 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε μήνυμα στα κινητά των δημοσιογράφων από το παλάτι του Κένσινγκτον το οποίο ενημέρωνε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην τελετή εξαιτίας προσωπικών λόγων.

Ο τέως βασιλιάς ήταν νονός του Ουίλιαμ και δεύτερος ξάδερφος του βασιλιά Κάρολου. Ως εκ τούτου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τηλεφώνησε ο ίδιος στην οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να ενημερώσει πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν τού νονού του.

Σύμφωνα με την Ρεμπέκα Ίνγκλις, ειδική σε βασιλικά θέματα, ο βασιλιάς Κάρολος αναχώρησε για το Λονδίνο από το Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου έχει μετακομίσει μετά την διάγνωση πως νοσεί με καρκίνο, μία ώρα πριν ξεκινήσει η τελετή μνήμης για τον τέως βασιλιά των Ελλήνων. «Καθώς το έθνος κρατά την αναπνοή του και εύχεται στην Αυτού Μεγαλειότητα να γίνει καλά, είμαστε όλοι, επίσης, βαθιά ανήσυχοι, πως ένα αυξανόμενο βαρύ φορτίο βαραίνει τους ώμους του Ουίλιαμ και της συζύγου του, για να μην αναφέρω και τα νεαρά μέλη της οικογένειάς τους», γράφει στη Daily Mail η Ίνγκλις.

Η ίδια, δεν παραλείπει να υπενθυμίσει πως ο διάδοχος του θρόνου έχει χάσει πλέον το «δεξί του χέρι», τον πρίγκιπα Χάρι. Η τελευταία φορά που ο διάδοχος του θρόνου πραγματοποίησε επίσημη δημόσια εμφάνιση ήταν στις 18 Φεβρουαρίου στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved