Θεοδώρα: Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου ετοιμάζει τον γάμο της στην Αθήνα
VIP Life

Θεοδώρα: Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου ετοιμάζει τον γάμο της στην Αθήνα

Μία υπόσχεση πρόκειται να κρατήσει σύντομα η Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου, αφού θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Η Θεοδώρα η οποία ασχολήθηκε για λίγο με την υποκριτική, συμμετέχοντας μάλιστα και στη θρυλική, πλέον, αμερικανική σειρά, Τόλμη και γοητεία, είχε δώσει την υπόσχεση στον πατέρα της, λίγο πριν εκείνος πεθάνει, να παντρευτεί τον αγαπημένο της στην Αθήνα.

Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ - Μάθε πού και πότε

0R6A8229.jpg

Μετά από απανωτές αναβολές του γάμου, λόγω ανωτέρας βίας, τελικά ο γάμος θα γίνει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η Θεοδώρα θεωρεί πως το Λος Άντζελες είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο για να ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της με τον άντρα της ζωής της.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πού ακριβώς θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, όμως αναμένεται σε αυτόν να παρευρεθούν όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, όπως είχε γίνει και με τον γάμο του Φίλιππου, αδελφού της Θεοδώρας με τη Νίνα Φλορ πριν από περίπου δύο χρόνια.

Happy end

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες όπου είχε μετακομίσει εκείνη αφού έπαιζε στο θρυλικό σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία» ενώ εκείνος διατηρούσε εκεί το δικηγορικό του γραφείο. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει από το 2016 χωρίς όμως ποτέ κανένας από τους δύο να αναφερθεί δημόσια για αυτόν τον έρωτα.

Μπορεί αρχικά η γαμήλια τελετή της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θοεδώρας με τον γοητευτικό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ να ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Έκτοτε ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ είχε «κλειδώσει» για το 2021.

Ο λόγος αυτής της μετάθεσης ήταν ότι το ζευγάρι ήθελε πρώτα να πάνε όλα καλά, με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τη νόσο C0VID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος. Αναγκάστηκαν να αναβάλλουν όμως ξανά την ευτυχισμένη τους στιγμή καθώς έβλεπαν πως δεν θα άλλαζε τίποτα λόγω της πανδημίας. Και ύστερα ήρθε η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Κωνσταντίνου που ανέβαλε επ' αόριστο τα σχέδια γάμου του ζευγαριού.

20230218114041_1D8A0982.jpg

Τώρα, όμως, μετά και το πένθος για τον Κωνσταντίνο, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να ζήσει το ζευγάρι την πιο ευτυχισμένη του στιγμή, αυτή του γάμου του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved