Ελένη Τσολάκη: Γιατί δεν προβλήθηκε η εκπομπή «Τι λέει;» - Tι συμβαίνει;
Media

Ελένη Τσολάκη: Γιατί δεν προβλήθηκε η εκπομπή «Τι λέει;» - Tι συμβαίνει;

Μετά την Ελένη Μενεγάκη, προβάλλεται η εκπομπή «Τι λέει;».

Και ενώ πολλοί θα νόμιζαν ότι η Ελένη Τσολάκη θα ήταν στο πόστο της σήμερα, τελικά στις 15:00 ακριβώς η εκπομπή δεν προβλήθηκε στον Alpha. Ο λόγος;
Η Ελένη κάνει διακοπές και επιστρέφει ανανεωμένη στις 7 Γενάρη!

Πώς ήταν το 2018 για την παρουσιάστρια;
Η Ελένη ανέφερε στο instagram: «Καλωσορισες 2019!!!Θα περιμενουμε απο εσενα οτι εχεις να μας φερεις!Τα καλα κ τα ασχημα,τα ευκολα κ τα δυσκολα,τα γλυκα κ τα πικρα.Ολα!Με τη πιστη πως θα εχουμε το πιο σημαντικο κ πολυτιμο αγαθο κ αυτο ειναι που ευχομαι για ολο το κοσμο!!Υγεια!!Να εχουμε ολοι την υγεια μας κ ολα τα αλλα θα τα καταφερουμε με τον ενα η τον αλλο τροπο!!Θα περασουν,θα ξεχαστουν,θα διορθωθουν...αρκει να ειμαστε καλα εμεις κ να εχουμε χαρα!!Γιατι η χαρα σε κανει να βλεπεις ολο το κοσμο με αλλα ματια,πιο φωτεινα,πιο μεγαλα,πιο γελαστα!!
Καλωσορισες λοιπον 2019!!Ετοιμη να ζησω τα παντα,το καθε λεπτο κ τη καθε ξεχωριστη σου μερα!!
Καλη μας χρονια αγαπημενοι μου!!??✨????✨Κατι μου λεει πως θα ειναι μια πολυ ωραια χρονια»!
Και φυσικά πόσταρε σήμερα φωτογραφία με την ομάδα της εκπομπής της «Τι λέει;» και έγραψε: «Όλα αυτα τα υπεροχα πλασματα,τα συναντησα φετος στο @tileei_alphatv κ χαιρομαι πολυ γι αυτο!!Κοψαμε βασιλοπιτα Θεσσαλονικιωτικη κ εχω χαρα!!Το γουρικο φλουρι ηρθε στα χερακια μου!!Υγεια κ τυχη για ολους μας!!Ραντεβου στις 7 Γεναρη!! #tileei #happy #smile #team #2019 #newyear #dreams #dreamon»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved