Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς στη φυλακή προσπαθεί να βρει μια λύση (photos)
Media

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς στη φυλακή προσπαθεί να βρει μια λύση (photos)

Αν ήμουν πλούσιος: Οι εξελίξεις συναρπάζουν απόψε!

Στο προηγούμενο επεισόδιο (13/11/2019)

Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Βρανά που τρέμει στο ενδεχόμενο η Μόνικα να δώσει τον φάκελο στον εισαγγελέα και να τον κλείσει φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του! Αποφασίζει, λοιπόν, να στήσει μια παγίδα για τον πάρει στα χέρια του. Θα τα καταφέρει ο Βρανάς ή μήπως η τύχη έχει αρχίσει να τον εγκαταλείπει; Ο Αλέξης εξηγεί στη Δάφνη τους λόγους της απουσίας του αλλά και την απόφασή του να διεκδικήσει δυναμικά ένα ρόλο στη ζωή του παιδιού του.

Η παρουσία του «ξυπνάει» στη Δάφνη μνήμες από το ευτυχισμένο παρελθόν τους. Ο Νικόλας αποφασίζει να επικοινωνήσει ξανά με τον θείο Λέανδρο για να επιβεβαιώσει πως ο Μάνος του έστησε παγίδα και έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αποκάλυψη… ο θείος αποφυλακίστηκε και θέλει να τους συναντήσει για να τους αποκαλύψει τα πάντα για αυτόν που του την έστησε!

Απόψε (14/11/2019)

Η Χριστίνα αποφασίζει, για να σώσει το γάμο της με το Σωτήρη, να ζητήσει από τη Βενετία να φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι. Η Φρόσω απαιτεί απ’ τον Στρατή να δώσει λεφτά στη Δάφνη και εν αγνοία του, του κανονίζει ραντεβού με τον Πέτρο! Ο Βρανάς, στη φυλακή, προσπαθεί να βρει μια λύση πριν πάει η Μόνικα να παραδώσει τον φάκελο με τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Αποφασίζει να κάνει το colpo grosso για να τουμπάρει τη Μόνικα! Τουμπάρεται, όμως, τόσο εύκολα μια πληγωμένη και ορκισμένη για εκδίκηση Μόνικα Μαυρογιάννη;

Ένα ατύχημα του μικρού φέρνει Δάφνη και Αλέξη πιο κοντά, αποδεικνύοντας ότι ο Αλέξης είναι παρών σαν πατέρας. Παράλληλα, ένα νέο για τον Σβίγκο, τους αφήνει όλους άφωνους. Ο θείος φτάνει έξω από το σπίτι της Σμαράγδας και είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved