MasterChef: Έξαλλοι οι παίκτες με τη στρατηγική του Δημήτρη- Η κίνηση που τους εξόργισε!
Media

MasterChef: Έξαλλοι οι παίκτες με τη στρατηγική του Δημήτρη- Η κίνηση που τους εξόργισε!

MasterChef: Ο Δημήτρης, έχει ήδη δηλώσει από την αρχή του παιχνιδιού τις προθέσεις του, λέγοντας ότι ο ανταγωνισμός για εκείνον είναι το παν και ότι σκοπεύει να τους "πολεμήσει" όλους. 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι εντάσεις και ο ανταγωνισμός στο ριαλιτι μαγειρικής, είναι δυο πρωταγωνιστικά στοιχεία.

Ο 48χρονος Δημήτρης, με την είσοδό του στο σπίτι, έδειξε στην κάμερα ένα σημειωματάριό του, μέσα στο οποίο έχει κάνει μια μεγάλη λίστα με τα ονόματα όλων των παικτών του φετινού διαγωνισμού. Αυτό δεν είναι τόσο παράλογο, όσο το γεγονός ότι δίπλα από το όνομα του κάθε παίκτη, έχει βάλει και έναν αριθμό, ο οποίος αντικατοπτρίζει, σύμφωνα με τον ίδιο, την σειρά, με την οποία θα φύγουν οι παίκτες από το παιχνίδι.

Αυτό έδειχνε να ενοχλεί κάποιους εξ αρχής, οι οποίοι δεν το έκαναν και τόσο μεγάλο θέμα, αλλά στο σημερινό επεισόδιο (22-2) είδαμε ότι εξόργισε τους περισσότερους. Λίγο μετά την επιστροφή του Γιώργου και της Αναστασίας στο σπίτι του MasterChef και την αποχώρηση του Στέφανου, είδαμε ότι οι περισσότεροι παίκτες ήταν κάπως μουδιασμένοι. Μάλιστα, ο Στέφανος είχε αφήσει και ένα γράμμα στα παιδία, που τους εξηγούσε ότι πρέπει να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Ενώ λοιπόν όλοι ήταν στενοχωρημένοι, ο Δημήτρης έκανε μια κίνηση, η οποία νευρίασε ιδιαίτερα την Καλλιόπη και τον Βασίλη. Πιο συγκεκριμένα, εκείνος πήρε το σημειωματάριό του και έσβησε επιδεικτικά το όνομα του Στέφανου, λέγοντας μπροστά σε όλους ότι βγήκε εκτός στα στοιχήματά του, μιας και τον είχε στο μυαλό του με μεγαλύτερη πορεία στον διαγωνισμό.

Η Καλλιόπη του είπε ότι είναι απαράδεκτος και ότι αυτό που κάνει είναι εριστικό και τουλάχιστον μπορεί να μην το κάνει τόσο επιδεικτικά, με τον Βασίλη να συμφωνεί μαζί της και τον Δημήτρη να αδιαφορεί.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved