Γιώργος Λιάγκας: Τι λέει για τη συνεργασία του με τη Μπαρμπαρίγου, το τηλεοπτικό μέλλον του Ουγγαρέζου και τα οικονομικά του
Media

Γιώργος Λιάγκας: Τι λέει για τη συνεργασία του με τη Μπαρμπαρίγου, το τηλεοπτικό μέλλον του Ουγγαρέζου και τα οικονομικά του

Λίγο… ανήσυχος με την κρίση στα ΜΜΕ εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσω της εκπομπής του στον "Real Fm", έκανε τα παραπονάκια του για την μειωμένη σεζόν και τους μειωμένους μισθούς.

«Θα γίνουν τρομακτικές αλλαγές στα κανάλια», είπε ο δημοσιογράφος, ενώ σε ερώτηση ακροάτριας για το πότε θα ξεκινήσει το πρωινό απάντησε: «Μέσα Οκτωβρίου… Μικρότερη σεζόν, λιγότερα χρήματα».

Εκείνη την ώρα επενέβη η συνάδελφος του Ελεάννα Τρυφίδου λέγοντας του -εμμέσως-«μιλάνε όλοι μιλάς και εσύ». «Δεν το λέω για μένα, γενικά εννοώ ότι δεν θα δοθούν πολλά χρήματα φέτος για εκπομπές», είπε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε και στα σενάρια που θέλουν από τη νέα σεζόν την Aργυρώ Μπαρμπαρίγου να είναι στο "Πρωινό mou": «Θα το ήθελα πάρα πολύ και μακάρι, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στο Mega».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι βασικός μάγειρας θα παραμείνει ο Άκης Πετρετζίκης, και μαρτύρησε πως με την έτερη μαγείρισσα- Αργυρώ Μπαρμπαρίγου- όχι μόνο έχουν πολύ καλές και φιλικές σχέσεις, αλλά πέρασαν μαζί και ένα μέρος των διακοπών τους, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο gossip-tv.gr!
Η συζήτηση όμως έφτασε και στο τηλεοπτικό μέλλον του καλού φίλου του παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξέρω που είναι σήμερα», είπε μόνο ο Γιώργος Λιάγκας.
Και που είναι; Στο Βερολίνο για τη συναυλία του George Michael και δεν είναι μόνος. Μαζί του βρίσκονται η Σίσσυ Χρηστίδου η Μαίρη Συνατσάκη με τον καλό της Μύρωνα Στρατή,και ο Θέμης Γεωργαντάς. Το «παρεάκι» όπως φαίνεται έχει αφήσει πίσω τον κακό τηλεοπτικό χαμό και κάνει mini φθινοπωρινό tour έτσι για να ξεχαστεί λιγάκι! Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο twitter τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved