Αιμίλιος Λιάτσος: Η επιστροφή του στην TV και τα προγράμματα που τον εντυπωσίασαν φέτος!
Media

Αιμίλιος Λιάτσος: Η επιστροφή του στην TV και τα προγράμματα που τον εντυπωσίασαν φέτος!

Μπορεί για αρκετά μεγάλο διάστημα να απείχε από την τηλεόραση, όμως ο Αιμίλιος Λιάτσος αποφάσισε να επιστρέψει με μία καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στο Kontra Channel και μιλάει για τα τηλεοπτικά προγράμματα που του κράτησαν συντροφιά τον χειμώνα που πέρασε.

Έχετε ζήσει τους δημοσιογράφους από διαφορετικές θέσεις. Είναι τελικά τόσο ανταγωνιστικός ο χώρος;

«Είναι ανελέητα ανταγωνιστικός. Το θέμα είναι πως χάνουμε τη γοητεία μας όταν κύρια ασχολία μας είναι το πώς θα βλάψουμε τον «απέναντί» μας. Αν δίναμε όλες μας τις δυνάμεις στο δημιουργικό κομμάτι, πιστεύω πως θα αισθανόμασταν πιο καλά μέσα μας. Στη δουλειά αυτή χάνεις πολύ εύκολα τα συναισθήματα. Και είχα αποφασίσει να μείνω εκτός αγοράς, για να βρω ξανά τα συναισθήματα. Τελικά, η δημοσιογραφία είναι αυτό που λέμε, «ένα πολύ ισχυρό μικρόβιο». Και αποφασίζω πάλι «να μπω στο γήπεδο»».

Τι σας άρεσε στην τηλεόραση φέτος;

«Στην ενημέρωση, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το Star, που το αγαπάω πολύ. Ήταν η καλύτερη επαγγελματική σχέση της ζωής μου. Χάρηκα πολύ που πάει καλά το δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα. Το Star απέκτησε μια φυσιογνωμία που μου αρέσει πολύ. Και νομίζω πως υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιωθούν περισσότερο και σε άλλες ζώνες. Στην ψυχαγωγία μου άρεσε το The Voice. Πέρα από το στήσιμο, το concept ήταν πολύ χαλαρωτικό και μπορούσες να καθίσεις και να το απολαύσεις με την οικογένειά σου και την παρέα σου. Οι κριτές ήταν πολύ καλοί, ο Λιάγκας επίσης πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αυτά, περισσότερο βλέπω ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές και αθλητικά».

 

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved