Πρεμιέρα για το «Traction»
Media

Πρεμιέρα για το «Traction»

Ένα κοπιαστικό καλοκαίρι για όλη τη συντακτική ομάδα του «Traction» περνάει στην ιστορία και με ανακούφιση, ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε το καλοκαίρι τους τόσο δύσκολο και την ανάγκη τους για επιστροφή στο... τηλεοπτικό τους σπίτι, τόσο μεγάλη; Επειδή οι συντελεστές του Traction αναζητoύν διαρκώς τρόπους να βελτιώνονται, σκέφτηκαν πως έπρεπε στο καλοκαιρινό τους κενό, να ανακαλύψουν νέα επιχειρήματα αιτιολόγησης, της αντίληψής τους για την αυτοκίνηση. Τι κινείται διαρκώς, βρίσκεται σε διαδικασία επιβίωσης και πρέπει να προστατεύεται από κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκύψει; Οι οδηγοί στους δρόμους θα μπορούσατε να πείτε, αλλά όχι μόνον... Τα ζώα!! Ναι, τα ζώα!! Γι΄αυτό και πέρασαν το καλοκαίρι τους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, μελετώντας ο καθένας τη συμπεριφορά των ζώων και συνδέοντάς την με την αντίληψή τους για την αυτοκίνηση.
Ο Θωμάς, φρόντιζε τους ρινόκερους, καθώς είναι οπαδός του "Size Matters" και ας καίει κάτι παραπάνω. Ο "γρήγορος" της παρέας Μάνος, είχε υπό την επίβλεψή του τα τσιτάχ, που είναι από τα ταχύτερα ζώα στον κόσμο. Ο "δίτροχος" της εκπομπής, ο Θανάσης μελέτησε από κοντά τα δίποδα, ενώ ο "παντός εδάφους" Νίκος έπιασε φιλίες με τα "παντός εδάφους" κατσίκια... Ο Νώντας λόγω αγάπης για τους αγώνες και όχι μόνο, φρόντισε τα αγαπητά του ερπετά και τέλος το κορίτσι της ομάδας, η Ινώ συστήνει τα ζώα της φάρμας. Ευτυχώς, όλο αυτό τελειώνει καθώς έφτασε ο Οκτώβριος και ο Κώστας Στεφανής μας καλεί όλους πίσω στο Traction...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved