Πρωταγωνιστής από τους «Συμμαθητές» διδάσκει… λάτιν!
Media

Πρωταγωνιστής από τους «Συμμαθητές» διδάσκει… λάτιν!

Βρέθηκε στην ομάδα των «Συμμαθητών», στον τρίτο κύκλο της σειράς, να ενσαρκώνει τον Αλέξανδρο Ρεμούνδο,

τον γιο της Αλίκης Ρεμούνδου-Κουλούρη. Είναι όμορφος, κακομαθημένος, επιπόλαιος, έχει μεγαλώσει στην Αγγλία και δεν χρειάστηκε ποτέ να προσπαθήσει για κάτι. Δίπλα σε μια σκληρή μητέρα που δεν ασχολήθηκε μαζί του φτάνει στην Ελλάδα και όλα αλλάζουν. «Ο ρόλος υποκριτικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος στα επόμενα επεισόδια δεν ηρεμεί. Αργεί να βρει τις ισορροπίες του. Θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στη συνέχεια που σίγουρα δεν περιμένει ο κόσμος» αναφέρει στο Tv Έθνος.
Όσο για το αν έχει ομοιότητες με τον τηλεοπτικό Αλέξανδρο; «Ναι, έχω. Δεν ήμουν πάντα καλό παιδί. Έχω υπάρξει κακομαθημένος.
Για να βρεις αυτό που θες ίσως χρειαστεί να κάνεις πράγματα που δεν θες. Το τι επιλέγουμε τελικά μας καθορίζει. Είμαστε οι επιλογές μας».


Ο Αλέξανδρος Πέρρος ταυτόχρονα με την υποκριτική διδάσκει λάτιν και ευρωπαϊκούς χορούς, παίζει σαξόφωνο ενώ ειδικεύεται στην παντομίμα. «Δουλεύω από 14 ετών. Εχω κάνει διάφορες δουλειές για να επιβιώσω. Στη λαϊκή, στα ψάρια, σε μαγαζιά από βοηθός σερβιτόρου μέχρι dj», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved