Σάκης Ρουβάς: «Η κρίση είναι υπαρκτή και στη δισκογραφία»
Media

Σάκης Ρουβάς: «Η κρίση είναι υπαρκτή και στη δισκογραφία»

Ο Σάκης Ρουβάς έχει πλέον βρεθεί και στη θέση του κριτή αλλά και του παρουσιαστή. Ποια προτιμά;

«Δεν τίθεται θέμα επιλογής. Το The Voice μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι ακόμα πιο κοντά στα παιδιά, δημιουργώντας τη δική μου ομάδα και συμβάλλοντας στην εξέλιξή τους μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου. Το X-Factor είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, αποτελεί το πρώτο μου ολοκληρωμένο τηλεοπτικό project. Ενας λόγος που δέχθηκα να συμμετάσχω στο The Voice ήταν ότι στη συνέχεια θα μπορούσα να παρουσιάσω το X-Factor»

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, το 1991, στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είχε βρεθεί και εκείνος στη θέση του διαγωνιζόμενου με το «Πάρ’ τα», πρωταγωνιστώντας και κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Στο τωρινό περιβάλλον ένα νέο παιδί ακόμη και αν έχει όλες τις προϋποθέσεις μπορεί να διακριθεί στην εγχώρια βιομηχανία θεάματος;

«Η κρίση είναι υπαρκτή και στη δισκογραφία και, μάλιστα, εδώ και πολλά χρόνια. Ολο το σύστημα έχει αλλάξει, με το Διαδίκτυο να κυριαρχεί. Η μουσική, όμως, παραμένει το πιο ισχυρό όχημα έκφρασης και επικοινωνίας παγκόσμια. Στα παιδιά δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο και να επικοινωνήσουν τις δυνατότητές τους. Το πώς θα τις αξιοποιήσουν στη συνέχεια έχει να κάνει με την προσωπική τους θέληση», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved