Νεφέλη Θεοδότου: «Δεν το περίμενα ότι θα έφτανα στον ημιτελικό»
Media

Νεφέλη Θεοδότου: «Δεν το περίμενα ότι θα έφτανα στον ημιτελικό»

Η Νεφέλη Θεοδότου μιλάει για τον ημιτελικό και το έπαθλο στο σόου του ΑΝΤ1 «So you think you can dance»

Η Νεφέλη είναι 18 χρονών, ζει στον Κόκκινο Μύλο και έχει έναν μικρότερο αδελφό. Σπουδάζει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών της, καθώς η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός.

Αλλωστε χορεύει τα τελευταία 13 χρόνια -από τα πέντε της-, έχοντας πτυχία latin και μπαλέτου. «Δεν το περίμενα ότι θα έφτανα στον ημιτελικό. Αν φύγω, παρότι θέλω πάρα πολύ να μείνω, δεν θα μ' ενοχλήσει πολύ. Εχω κερδίσει ήδη πάρα πολλά, δεν είναι μόνο το έπαθλο το ζητούμενο σ' αυτή την ιστορία» τόνισε στην Espresso.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κακές κριτικές της επιτροπής: «Δεν ήξερε ο πολύς κόσμος ότι χορεύω και χάρηκα που υπήρχε αυτή η ανταπόκριση, γιατί πολλές φορές δεν ήταν θετικά τα σχόλια. Μου αρέσει, όμως, που μου στέλνουν μηνύματα και κορίτσια στην ηλικία μου, πιο μικρά, αλλά και μεγαλύτερα. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Εμένα ο στόχος μου μέσα από το show ήταν να δω αν υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό που κάνω».

Ποιους θεωρεί, όμως, φαβορί για τον τελικό, στον οποίο στοχεύει και η ίδια; «Θα έλεγα ότι είναι ο Παρασκευάς Θεοδοσίου και η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου».

«Ο πιο αυστηρός κριτής για μένα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος» λέει, ενώ μιλά και για την αγαπημένη της, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. «Ανάμεσα στους πέντε θα ξεχωρίσω την Ελένη Φουρέιρα. Είναι πιο προσιτή και στο μέλλον θα ήθελα ξανά μια συνεργασία μαζί της. Μου έχει αρκετή συμπάθεια!»

Τέλος, η Νεφέλη μιλάει και για το τι κάνει προτού ανέβει στη σκηνή για να ξεπεράσει όποιο άγχος της. «Προτού βγω κάθομαι μόνη μου σε μια γωνιά, ακούω μουσική -τελείως άσχετη από αυτό που έχω να χορέψω εκείνη την ημέρα- και μετά βγαίνω έξω και χορεύω. Δεν έχω κάποιο γούρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved