Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο στόχος μου δεν ήταν να με γνωρίσει ο κόσμος. Απλώς αγαπούσα πολύ τον χορό»
Media

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο στόχος μου δεν ήταν να με γνωρίσει ο κόσμος. Απλώς αγαπούσα πολύ τον χορό»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο εξηγεί τη σχέση που έχει αποκτήσει εδώ και μερικά χρόνια με την αναγνωρισιμότητα και τη δημοσιότητα γενικότερα... 

Υπάρχουν ερωτήσεις που δεν σου αρέσουν;

Οι αδιάκριτες ερωτήσεις. Αυτές παυ δεν θα έκανα και εγώ ο ίδιος σε κάποιον που δεν γνωρίζω. Πιστεύω ότι αρκετά προσωπικά ζητήματα δεν θα ενδιέφεραν κανέναν συνειδητά άνθρωπο, ιδιαίτερα στη σημερινή κοινωνία. Το τι βρακί μπορεί να φοράω, ας πούμε...

Πώς διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα;

Η αγάπη του κόσμου είναι σεβαστή. Η πρακτική διαδικασία βέβαια, να σε πλησιάζει συνεχώς κάποιος, γίνεται κουραστική. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε προσωπικές στιγμές και στη συνέχεια, ανακαλύπτεις ότι κυκλοφορούν στα περιοδικά φωτογραφίες σου που δεν έχεις επιλέξει να είναι εκεί. Φυσικά δεν με έχει κυνηγήσει ποτέ κανείς, πάντα μπορείς να αποφύγεις την προσοχή. Ο στόχος μου δεν ήταν να με γνωρίσει ο κόσμος. Απλώς αγαπούσα πολύ τον χορό. Οι ενώσεις των ιδεών και η αγάπη για τον χορό είναι τα σημαντικότερα πράγματα για εμένα.

Θα σε ατενοχωρούσε μια αρνητική κριτική;

Δυστυχώς είναί ποίύ εύκολο να διαμορφωθεί κοινή γνώμη για κάτι που γράφτηκε με σκοπιμότητα για να προκαλέσει ίντριγκα. Ακόμα και ο τίτλοί «Βίωσε ρατσισμό» είναι προκλητικός. Αυτός που το γράφει έχει σκοπό να ανακυκλωθεί κάτι τέτοιο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας από τους πιο γλυκούς και γελαστούς ανθρώπους, μέσα από ένα παιχνίδι έγινε ο πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου. Δεν μου αρέσουν αυτές οι οριακές καταστάσεις. Προσπαθώ να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου.

Υπάρχουν κλίκες στη θεατρική κοινωνία;

Ηθελα πάντα να είμαι εκεί που με θέλουν. Δεν έχω κανέναν λόγο να προσπαθώ να πείσω να με θέλει κάποιος που δεν θα με θελήσει πραγματικά ποτέ. Για να γίνεις καλός στον χορό, κάτι πρέπει να ενεργοποιήσεις μέσα σου, κάπως να επαναστατήσεις. Ακόμη και το κεφάλι που πρέπει να σκύψεις πολλές φορές, δεν θα το κάνεις επειδή είσαι δούλος, αλλά επειδή καταφέρνεις και λυγίζεις τον εγωισμό σου, ώστε να γίνεις καλύτερος.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved