Αυτό δεν το περιμέναμε!«Με αφορμή το τρέιλερ του καινούργιου Power of Love ήθελα να πω δυο λόγια...»
Media

Αυτό δεν το περιμέναμε!«Με αφορμή το τρέιλερ του καινούργιου Power of Love ήθελα να πω δυο λόγια...»

O Σωκράτης έκανε τον απολογισμό του δυο μήνες μετά το τέλος του Power of love

Ο δεύτερος κύκλος του Power of Love σύντομα θα είναι στις οθόνες μας από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ήδη το τρέιλερ του ριάλιτι της αγάπης προβάλλεται!
Με αφορμή λοιπόν αυτό, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έκανε τον απολογισμό για την συμμετοχή του στο ριάλιτι της αγάπης, ο οποίος έφθασε ως τον τελικό, αλλά δεν κέρδισε το τυπικό έπαθλο και όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ΄τον τελικό ότι είναι ο πιο αγαπημένος παίκτης έφυγε από το σπίτι… όμως βγήκε κερδισμένος από το Power of love γιατί βρήκε την Κυριακή του.
Συγκεκριμένα σχολίασε στο instagram του:

«Με αφορμή το τρέιλερ του καινουργιου power of love ήθελα να πω δυο λόγια ...Χρειάστηκαν τρεις μήνες από την αρχή του παιχνιδιού , όμως μέχρι και το τέλος η αγάπη που μου δείξατε σε αυτό το παιχνίδι ήταν τεράστια και έμπρακτη ... Άλλωστε χρειάζεσαι χρόνο για να γνωρίσεις και για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου για κάποιον ... Προημιτελικος , ημιτελικος , τελικος μου χαρίσατε την πρωτιά ...Νιώθω τόσο τυχερός και ευγνώμων διότι κατάφερα και εξελίχθηκα ως άνθρωπος μέσα σε αυτούς τους 5 μήνες και χαρην όλης αυτής της αγάπης και υποστήριξης ... Μπορεί τελικά να μην κέρδισα το τυπικό έπαθλο όμως κέρδισα ένα σπουδαίο κορίτσι που αγαπώ και είμαι δίπλα του ... Αυτό το ταξίδι για την Ιθάκη μου , μου άφησε υπέροχες αναμνήσεις και σπουδαίες εμπειρίες για το μέλλον ... Και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους που με βοηθήσατε ακούγεται λίγο αλλά σας το οφείλω ... Να σας έχει όλους καλά ο Θεός καλοί μου άνθρωποι !! ❤️❤️ #poweroflove»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved