Ελεύθερη σχέση: Η Κλαίρη έχει αρχίσει πάλι να ακούει φωνές
Media

Ελεύθερη σχέση: Η Κλαίρη έχει αρχίσει πάλι να ακούει φωνές

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ελεύθερη σχέση, η Κλαίρη έχει αρχίσει πάλι να ακούει φωνές και το Υποσυνείδητο της εμφανίζεται ξανά, οδηγώντας την στο σπίτι του Αλέξη για να κάνουν έρωτα.

Ο Μάνος κάνει προσπάθειες επικοινωνίας με την Ρούλα, την ίδια ώρα που δέχεται συνεχείς ερωτικές προτάσεις από την Πέπη και η μητέρα του προσπαθεί να του προξενέψει την Δωροθέα, μια όμορφη φίλη της από την εκκλησία. Ο Περικλής (Γιώργος Γραμματικός) συνεχίζει την αναζήτηση του για τον χαμένο του έρωτα, την Μαργαρίτα, προκαλώντας την οργή της Αντωνίας, η Πέπη μαθαίνει για την ύπαρξη της Ρούλας κι αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της και ο Τζώννης (Ζήσης Ρούμπος) υποδέχεται στο σπίτι του την Μαρίνα (Χριστίνα Στεφανίδη), την κόρη ενός κολλητού του που έρχεται από Θεσσαλονίκη για να δώσει εξετάσεις στην Σχολή Αστυνομίας.

Μόνο που αντί για το άσχημο κοριτσάκι που θυμόταν ο Τζώννης, η Μαρίνα (Χριστίνα Στεφανίδη) έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ωραία γυναίκα που θα βάλει τον ευαίσθητο μπάρμαν σε πειρασμό. Το προξενιό της Δωροθέας με τον Μάνο δεν θα πάει προς την κατεύθυνση που περίμενε η Αντωνία, ένα σκουλαρίκι που πέφτει σε λάθος μέρος θα φέρει καινούριες θύελλες στις ζωές των ηρώων μας, ο Στέργιος (Γεράσιμος Γεννατάς) για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του Νίκου, αποφασίζει να του γνωρίσει την Γαβριέλα, η οποία ταυτόχρονα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Λουκά ενώ ο Αλέξης επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για την Κλαίρη και την Ελπίδα.

Θα κάνει η Κλαίρη έρωτα με τον Αλέξη; Ποιο καινούριο σχέδιο έχει η Πέπη για να πάρει την προσοχή του Μάνου απ’ την Ρούλα; Πως θα πάει η πρώτη συνέντευξη του Νίκου; Θα συνεχίσει ο Περικής την αναζήτηση του για τον μεγάλο του έρωτα παρά τις αντιδράσεις της κόρης του; Ποια είναι η διπλή ζωή που κάνει η Γαβριέλα και πως θα την μπλέξει με τον Στέργιο και τον Νίκο; Θα καταφέρει ο Τζώννης να αντισταθεί στις επιθυμίες του για την λαχταριστή κόρη του κολλητού του; Και σε ποιαν ανήκει το σκουλαρίκι που βρέθηκε στον καναπέ του Αλέξη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved