Χριστίνα Βραχάλη: «Είναι ηθική ανταμοιβή να κερδίζεις με τη δουλειά σου τον σεβασμό των αθλητών»
Media

Χριστίνα Βραχάλη: «Είναι ηθική ανταμοιβή να κερδίζεις με τη δουλειά σου τον σεβασμό των αθλητών»

Η Χριστίνα Βραχάλη, έπειτα από αρκετά χρόνια, φέτος, άλλαξε τηλεοπτική στέγη. 

Η αθλητικογράφος μίλησε για τις δυο αθλητικές εκπομπές του Open που συμμετέχει και αποκάλυψε ότι της λείπει το μπάσκετ.

Τι διαφορετικό έρχονται να δώσουν οι δυο αθλητικές εκπομπές του Open στις οποίες έχετε ενεργό συμμετοχή;

«Το Open όπως φανερώνει και το όνομά του, είναι ένα κανάλι «ανοιχτό» στις προκλήσεις και τις νέες ιδέες. Το «Open Sport» είναι μια ποιοτική αθλητική εκπομπή η οποία έχει την υπογραφή του εξαιρετικού συναδέλφου Μανώλη Σφακάκη, αλλά και τη σφραγίδα του Αγγέλου Τόμπρου, ο οποίος την επιμελείται. Περιλαμβάνει θέματα επικαιρότητας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα όλα τα «πρόσωπα» και τις προεκτάσεις του αθλητισμού. Το «Total Football» είναι η εκπομπή που εμείς ως τηλεθεατές επιθυμούσαμε εδώ και χρόνια να δούμε. Σε αυτήν την εκπομπή, της οποίας κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης, τον λόγο έχουν οι ποδοσφαιριστές»

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Total Football» είδαμε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα να σας επαινεί δημόσια και να ζητεί από τον Ντέμη Νικολαϊδη να σας προσέχει. Σας είδαμε να ξαφνιάζεστε..

«Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα αλλά ταυτόχρονα χάρηκα πολύ. Ξέρετε, είναι μεγάλη ηθική ανταμοιβή να κερδίζεις με τη δουλειά σου τον σεβασμό και την εκτίμηση των αθλητών. Αυτό είναι που μένει στο τέλος της ημέρας, και αυτό που επιδιώκω όλα αυτά τα χρόνια»

Κινείστε επαγγελματικά σε έναν αρκετά ανδροκρατούμενο χώρα. Νιώσατε αδικημένη ή ευνοημένη;

«Ναι, ένιωσα Αλλά είχα και έχω την ικανότητα την... αδικία να τη μετατρέπω σε δύναμη και να την κάνω να φαίνεται»

Υπήρξατε αθλήτρια του μπάσκετ. Σας λείπει η επαφή σας με τους αγωνιστικούς χώρους;

«Μου λείπει απίστευτα το μπάσκετ. 'Οχι η επαφή μου με τους αγωνιστικούς χώρους, γιατί αυτή δεν θα χαθεί ποτέ. Το μπάσκετ, όμως, ως άθλημα μου λείπει πολύ. Πιθανότατα ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει έρθει το τέλος. Ο λόγος που σταμάτησα ήταν το γόνατο μου και τα τρία χειρουργεία στα οποία έχω υποβληθεί. Δεν ήταν επιθυμία μου. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να συμβαδίζουμε με την πραγματικότητα Τα τελευταία τρία χρόνια γυμνάζομαι στην άμμο, όπου υπάρχει λιγότερη καταπόνηση. Ασχολούμαι με το beach volley, χειμώνα – καλοκαίρι» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved