O Ιβάν Σβιτάϊλο επέστρεψε στην τηλεόραση - Η απόφασή του να δεχτεί και οι λόγοι που είπε το «ναι»
Media

O Ιβάν Σβιτάϊλο επέστρεψε στην τηλεόραση - Η απόφασή του να δεχτεί και οι λόγοι που είπε το «ναι»

O Ιβάν Σβιτάϊλο αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1 κι έτσι συμμετέχει σε σειρά του σταθμού.

Συγκεκριμένα στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, και μίλησε για την πρόταση και τους λόγους που απάντησε θετικά.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τον ρόλο σου στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»;

Επικοινώνησαν μαζί μου και με ενημέρωσαν ότι σκέφτο­νταν να εντάξουν στη σειρά έναν χαρακτήρα τον οποίο έψα­χναν αρκετό χρονικό διάστημα. Με προσέγγισαν, λοιπόν, πετυχαίνοντας με σε μια ιδανική στιγμή, γιατί θεατρικά δεν ήμουν ενερ­γός. Οπότε είχα και τον χρόνο και τη διάθεση, διότι είχα πολύ καιρό να κάνω κάτι τηλεοπτικά.

Γνώριζα από πριν τον Σταύρο Καπελούζο, που είναι ο παραγωγός, από το «Κάτω Παρτάλι», στο οποίο συνεργαζόμασταν. Ήταν ένα ασφαλές περιβάλλον για μένα και επίσης έχω εξαιρετι­κή σχέση με τη Βίκυ Μανώλη και τον Λίνο Χριστοδούλου, που είναι οι δύο σκηνοθέτες μας. Οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να αρνηθώ την πρόταση που δέχτηκα καινά μην το κάνω.

Σου είχε λείψει η τηλεόραση και η διαδικασία του γυρίσματος ενός σίριαλ;

Κοίτα, εγώ δεν είχα κάνει πολλά πράγματα τηλεοπτικά, πέρα από το «Κάτω Παρτάλι», που και τότε, όταν συμμετείχα στη σειρά, νόμιζα ότι θα έκανα μόνο ένα γκεστ και στη συνέχεια προέκυψε να παραμείνω για δέκα επεισόδια. Ναι, σίγουρα μου έλειψε. Η τηλεόραση είναι ένα μέρος της δουλειάς μας και ειδικά όταν συμβαίνει σε καλές συνθήκες και με καλούς συνεργάτες είναι πολύ ωραίο.

Φαντάζομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια θα είχες δεχτεί κι άλλες προ­τάσεις για σίριαλ...

Ναι, είχα δεχτεί. Όμως, είτε χρονικά είτε λόγω κάποιων συγκυριών και συνθηκών, δεν προχωρούσαν.

Είχες κάποιον ενδοιασμό από την άποψη ότι πρόκειται για ένα καθημερινό σίριαλ και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες άλλα και οι χρόνοι πιο πιεσμένοι;

Ναι, γι' αυτό και εξαρχής πριν δεχτώ μου είχαν ξεκαθαρίσει για τον ρό­λο ότι θα κάνω γυρίσματα σε έναν Ιππικό' Ομιλο στη φύση. Τι άλλο θέ­λει κανείς; (Γελάει.) Φυσικά, εγώ δεν έχω τον όγκο των γυρισμάτων που έχει, για παράδειγμα, η κυρία Τουμασάτου ή άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς.

Με ποια κριτήρια επιλέγεις τις συνεργασίες σου;

Είναι πολύ σημαντικός ο ανθρώπινος παράγοντας. Δηλαδή με ποιον έχωνα κάνω. Είναι επίσης σημαντικός ο καλλιτεχνικός παράγοντας, δη­λαδή τι έχει να πει ο ρόλος που θα υποδυθείς. Πρόκειται για μια καθη­μερνή σειρά και από την αρχή καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις υπο­χώρηση, γιατί αλλιώς είναι τα γυρίσματα σε σχέση με μια εβδομαδιαία σειρά και αλλιώς γυρίζεται ένα επεισόδιο για καθημερινή σειρά. Ουσια­στικά, ένα συνεργείο πρέπει να παραδώσει πέντε επεισόδια την εβδο­μάδα, τα οποία την επόμενη εβδομάδα ήδη παίζονται.

Επίσης εξαρτάται και από εμάς και τι προσφέρουμε. Εγώ κοιτάω τον τεράστιο όγκο δου­λειάς που έχει να χειριστεί αυτό το συνεργείο και είναι κάτι που το σέβο­μαι ως προς τους συνεργάτες, τους ηθοποιούς αλλά και ως προς το τε­χνικό κομμάτι. Εννοώ πως είναι μια τίμια δουλειά, η οποία απαιτεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, και αυτό είναι το θετικό κομμάτι της εργασί­ας και γενικά της συνεργασίας.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved