Πώς σχολίασαν οι επώνυμοι την πρεμιέρα του ¨Just the 2 of us¨
Media

Πώς σχολίασαν οι επώνυμοι την πρεμιέρα του ¨Just the 2 of us¨

To “Just the 2 of us” τελείωσε, πριν όμως πέσουν οι τίτλοι του τέλους, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που το έκριναν, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Λυδία Παπαϊωάννου να …tweetάρουν από το στούντιο, μέχρι το Χάρη Βαρθακούρη, τη Βίκυ Γεροθόδωρου, την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και πολλούς άλλους, τα σχόλια ήταν τουλάχιστον απολαυστικά!
Για παράδειγμα ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος κάθε περίπου 15λεπτά σχολίαζε αρνητικά το show κάποια στιγμή έγραψε ¨Ευχαριστώ το Θεό που δεν πήγα στο Just the 2 of us¨ Χασμουριέμαι αλύπητα¨, επίσης θεωρεί πως το παιχνίδι είναι άνισο και δεν παρέλειψε να αναφέρει: ¨Τρίζουν τα κόκαλα του Bill Whithers (τραγουδιστής και συνδημιουργός του ¨Just the 2 of us¨ ο οποίος ζει αλλά πάσχει από ρευματισμούς!)¨.
Η Σίσσυ Χρηστίδου πάλι έγραψε: ¨Λυδία και Δούκισσα θεές! (στο ζάπινγκ γιατί εγώ BB βλέπω)¨
Η Βίκυ Γεροθόδωρου συμφωνεί απόλυτα με την άποψη του Χάρη Βαρθακούρη και συμπληρώνει: ¨Αίσχος το ¨Just the 2 of us¨ με τις γελοίες κληρώσεις. Μακράν καλύτερος ο Παναγιώτης Πετράκης και να τελειώνει το θέμα εδώ. Βρε ουστ! ¨
Η Ελεονώρα Μελέτη εκφράζει την προτίμησή της στο Μιχάλη Ιατρόπουλο γράφοντας: ¨Ιατρόπουλος όλα τα λεφτά¨
Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (διαγωνιζόμενος) και η Λυδία Παπαϊωάννου (μέλος της κριτικής επιτροπής την ώρα του show) γράφουν στο twitter τους ¨Geiaaaaaa…. Ti ginetai;¨ και ¨Τι να πρωτο-κάνω tweet τιιιιι χο χο ελάφια μου¨ (σ.σ. η Λυδία ζήτησε από τον Λευτέρη Πανταζή να την αποκαλέσει ¨ελάφι μου¨), αντίστοιχα.
Κι εμείς λέμε, πως ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή…!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved