Άγριες Μέλισσες: Κακούρης-Διδασκάλου: Αποκαλύπτουν όσα εντυπωσιάζουν τους τηλεθεατές στη σειρά
Media

Άγριες Μέλισσες: Κακούρης-Διδασκάλου: Αποκαλύπτουν όσα εντυπωσιάζουν τους τηλεθεατές στη σειρά

«Άγριες Μέλισσες»: Η Κατερίνα Διδασκάλου κι ο Λεωνίδας Κακούρης πρωταγωνιστούν στη σειρά και μίλησαν για τις τηλεθεάσεις και όχι μόνο.

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στα κριτήρια των τηλεθεατών, στις προσδοκίες που έχουν για το εν λόγω σήριαλ, αλλά και για την τάση των reality projects που υπάρχει στην τηλεόραση.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα βασικά στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν τον τηλεθεατή;

Λεωνίδας Κακούρης: Δεν γνωρίζω, υποθέτω ότι ο τηλεθατής βλέπει αρχικά την εικόνα, τη φωτογραφία, τα πρόσωπα, τη σκηνοθεσία, τα πλάνα και παίρνει την πρώτη αίσθηση. Οπως άλλωστε που συμμετέχουμε. Στην ,πορεία οι «δράσεις» δίνουν γεύση από το σενάρίο. Σιγά σιγά ξετυλίγεται η πλοκή-κι ο τηλεθεατής δοκιμάζει την «ύλη» από την οποία είναι φτιαγμένο. Αν του αρέσει, όλα ' 'καλά. Θα δοκιμάσει και την επόμενη μέρα. Αν όχι, άντε γεια!

Κατερίνα Διδασκάλου: Το σενάριο δεν υποτιμά τη νοημοσύνη του κοινού, π εικόνα είναι κινηματογραφική σε κάθε επεισόδιο και αυτό είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κάποιος ότι μιλάμε σχεδόν για μια καθη­μερινή σειρά.

Ποιες είναι οι καλλιτεχνικές προσδοκίες σας;

Λεωνίδας Κακούρης: Να είμαι μέρος σημαντικών καλλιτεχνικών συναντήσεων όπως αυτής της σειράς.

Κατερίνα Διδασκάλου: Νομίζω 'ότι αυτή η σειρά θα κάνει εντύπωση ανάλογη με αυτή που είχε κάνει το «Νησί». Υπάρχει μία συνέπεια και μία αλήθεια, ψυχή, που ο θεατής θα τα αναγνωρίσει.

Η σειρά έχει αγαπηθεί από το κοινό!
Η σειρά έχει αγαπηθεί από το κοινό!

Προσδοκάτε επίσης μία υψηλή τηλεθέαση, λόγω της δουλειάς και όλης της προσπάθειας που έχει γίνει πίσω από τις κάμερες;

Λεωνίδας Κακούρης: Σε μια τηλεοπτική αρένα όπου όλα στη σούμα ανάγονται σε έξοδα-έσοδα θα ήταν τουλάχιστον υποκρι­τικό να λες ότι δεν προσδοκάς κάτι καλό. Δεν είναι θέμα γοήτρου. Είναι θέμα επι­βίωσης.

Κατερίνα Διδασκάλου: Φυσικά και πε­ριμένω υψηλή τπλεθέαση. Αυτό έχει κα­ταλήξει να σημαίνει επιτυχία. Ο κόσμος, άλλωστε, αποφασίζει για την επιτυχία, τπν αποτυχία, είτε είναι στο θέατρο είτε είναι στην τηλεόραση.

Οι τηλεθεατές έχουν τα σωστά κριτήρια για να επιβραβεύσουν μία τέτοια παραγωγή; Ή πλέον «μπερδεύονται» με τις μόδες και τις τάσεις που επικρατούν, όπως ριάλιτι, διαγωνισμοί τραγουδιού-μαγειρικής;

Λεωνίδας Κακούρης: Δεν «ξορκίζω» και δεν «αφορίζω» κανέναν για τις επιλογές του. Πιστεύω, όμως, ότι ο τρόπος μέτρησης της τηλεθέασης πρέπει να αλλάξει ριζικά. Εχει μείνει πίσω. Η εποχή τον έχει ξεπερά­σει, η τηλεθέαση στο Ιντερνετ πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Κατερίνα Διδασκάλου: Ο θεατής έχει καλό κριτήριο, αρκεί να του όοθεί η ευκαι­ρία να μπορεί να διαλέξει. Πάντα υπάρχει σκουπίδι στο θέαμα, ωστόσο η τηλεοπτική ιστορία έχει αποδείξει ότι ο κόσμος αγκα­λιάζει τις καλές δουλειές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved