Μ. Ασλάνογλου: Συγκλονίζει μιλώντας για τις τρεις εξωσωματικές και τις δύσκολες στιγμές που έζησε
Media

Μ. Ασλάνογλου: Συγκλονίζει μιλώντας για τις τρεις εξωσωματικές και τις δύσκολες στιγμές που έζησε

After Dark: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε τη βραβευμένη ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου η οποία μίλησε για μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της, ανάμεσα σε αυτές και οι προσπάθειές της να γίνει μανούλα. 

Η όμορφη και αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες εξωσωματικές, την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει αλλά και για τα ευτράπελα από την καριέρα της σε θέατρο και τηλεόραση.

Όταν η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε στον γιο της, έλαμψε από ευτυχία. Μάλιστα τόνισε: «Το τυχερό μου αστέρι είναι ο γιος μου». Η ίδια δεν έκρυψε ότι πέρασε δύσκολα για να τον φέρει στον κόσμο. Μάλιστα, έμαθε ότι ήταν έγκυος ανήμερα των γενεθλίων του συζύγου της.

Η ηθοποιός επίσης θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί και περνούν δύσκολα: «Οι γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί με εξωσωματική δεν πρέπει να απογοητεύονται, όλα μπορούν να γίνουν».

Κάτι άλλο που προκάλεσε πολύ γέλιο ήταν όταν αποκάλυψε σε πόσες κρυψώνες είχε βάλει το βραβείο "Μελίνα Μερκούρη" που είχε κερδίσει. Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η ηθοποιός.

Στην παρέα βρέθηκε και η καλύτερή της φίλη, Ελισάβετ Μουτάφη, και ο συνδυασμός των δύο… τρέλανε τον Θέμη!

Στο εξομολογητήριο η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια: Σε πόσες κρυψώνες έβαλε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» που κέρδισε; Πόσες φορές έχει υποδυθεί πως βραβεύεται στα Όσκαρ; Ποια εκπομπή μόδας δεν χάνει με τίποτα;

Εκείνο που έκανε τους πάντες να γελάσουν ήταν η αποκάλυψη ότι η Μαρίνα Ασλάνογλου... μιμείται τη Δήμητρα Ματσούκα. Κάτι που όταν αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε τη Μαρίνα Ασλάνογλου να... κοκκινίσει από την ντροπή της και να ντρέπεται. Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved