Media

Στράτος Τζώρτζογλου: Τραγούδησε -ξανά- το Last Christmas και άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά! (video)

Gossip-tv Team

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα στα πλατό της εκπομπής Καλό μεσημεράκι και συνέβησαν... διάφορα ευτράπελα!

Το ζευγάρι άφησε αρχικά... άφωνο τον Νίκο Μουτσινά καθώς πέρασαν μαζί στο πλατό χωρίς να τον χαιρετήσουν γεγονός που σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Και αφού ξεπέρασαν τον συγκεκριμένο σκόπελο το ζευγάρι μίλησε για τον έρωτα που βιώνει ενώ ο ηθοποιός μίλησε και για τα επόμενα θεατρικά σχέδιά του τα οποία φαντάζουν μεγαλεπήβολα καθώς θα υποδυθεί στο θέατρο έναν ρόλο που στο παρελθόν είχε πρωτουποδυθεί ο Αλ Πατσίνο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Σοφία Μαριόλα η οποία είπε πως κάνει πράγματα που της αρέσουν πολύ και αποκάλυψε πως της αρέσει να παίζει πιάνο.

Τότε εκείνη τόνισε πως ο καλός της, τραγουδάει υπέροχα το Last Christmas, κάτι που είχε αποκαλύψει πριν από μερικά χρόνια όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

«Παίζεις πιάνο; Μα να μην έχουμε το πιάνο να πούμε ένα Last Christmas», είπε ο Νίκος Μουτσινάς on air και τότε ο ηθοποιός χωρίς ίχνος αμηχανίας άρχισε να το τραγουδάει για να του κάνει το χατήρι.

«Εγώ πεθαίνω για το κουπλέ, το κουπλέ λέει ωραία» πρόσθεσε η Σοφία Μαριόλα αποθεώνοντας τον αγαπημένο της.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής Καλό μεσημεράκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved