Αποκλειστικό: Η αναβολή της επιστροφής του «Ευτυχείτε» και ο λόγος που δεν θα δούμε την εκπομπή
Media

Αποκλειστικό: Η αναβολή της επιστροφής του «Ευτυχείτε» και ο λόγος που δεν θα δούμε την εκπομπή

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Open beyond, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού επρόκειτο να κάνει σήμερα (23/3/2020) τηλεοπτικό comeback, ωστόσο δεν θα τη δούμε στους δέκτες μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της δεν θα εκπέμψουν, καθώς στον τηλεοπτικό αέρα θα προβληθεί η ειδική ενημερωτική εκπομπή «Η Μεγάλη Μάχης της Ελλάδας» στις 09.50, την ώρα δηλαδή που παρουσιάζεται το «Ευτυχείτε».

Λόγω των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν για την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας, κρίθηκε απαραίτητο από τον σταθμό να προβληθεί η ειδικά διαμορφωμένη αυτή εκπομπή, ώστε να ενημερωθεί πλήρως το κοινό για τα τεκταινόμενα και τα όσα πρόκειται να ισχύσουν για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Παρουσιαστές για σήμερα θα είναι ο Β. Τσεκούρας και ο Σ. Σταθόπουλος. Το «Ευτυχείτε», ωστόσο, επιστρέφει κανονικά από αύριο (24/3/2020) με την παρέα της Κατερίνας Καινούργιου να εμφανίζεται εκ περιτροπής, άλλοτε στο στούντιο και άλλοτε μέσω skype, καθώς και με όλες τις απαραίτητες προσαρμογές στη δομή της εκπομπής λόγω της περιόδου που διανύουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved