Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτες της μιλούν για εκείνη στο gossip-tv και θυμούνται όσα πέρασαν μαζί της!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτες της μιλούν για εκείνη στο gossip-tv και θυμούνται όσα πέρασαν μαζί της!

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Alpha κι από την τηλεόραση, κάτι που εξέπληξε αρκετούς.

Η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω ανακοίνωση της παρουσιάστριας, ήταν κάτι που λεγόταν έντονα τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, ωστόσο εκείνη δεν είχε κάνει την παραμικρή δήλωση για τις φήμες αυτές.

Στην εκπομπή της Πέμπτης 21/5/2020, όμως, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια στους τηλεθεατές της και ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά δεν θα έχει παρουσία στην μικρή μας οθόνη: «Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων.

Το gossip-tv επικοινώνησε με συνεργάτες της παρουσιάστριας, οι οποίοι είχαν συνυπάρξει τηλεοπτικά με εκείνη μέσα στην 30χρονη πορεία της.

Ο Μάκης Πουνέντης με τον οποίο είχαν συνεργαστεί σε Alpha και ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων για εκείνη: «Με συγκίνησε! Είναι η Ελένη που ξέρουμε. Αληθινή και είπε τα πράγματα ακριβώς όπως τα αισθανόταν. Ένας άνθρωπος που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, εννοείται ότι κάποια στιγμή θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, το οποίο ελπίζω να είναι μικρό, γιατί την αγαπώ πολύ».

Μια από τις πρώτες συνεργάτιδες και φίλες της, από την εποχή του «Πρωινού Καφέ» η Σούζαν Άσμπι ανέφερε: «Η Ελένη ήταν ένας άνθρωπος πολύ συνεργάσιμος, που πρόσεχε πάρα πολύ το προσωπικό της, πάρα πολύ τους συναδέλφους της. Τις στιγμές που πλησίαζε ο καλοκαίρι και ορισμένοι δεν είχαν χρήματα για να πάνε διακοπές, τους πλήρωνε τις διακοπές, τους πλήρωνε τα δάνεια τους», είπε ανάμεσα σε άλλα για την συνεργασία τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε επίσης στο gossip-tv και είπε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα είναι ένα κενό τεράστιο...Σίγουρα είναι μια συνήθεια όπως ο καφές μας... Αλλά σίγουρα και αφού η Ελένη θα λείπει θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμαστούν πράγματα σ’ αυτή την ζώνη . Διαφορετικά στον τρόπο παρουσίασης γιατί Ελένη είναι μόνο μια».

Ο Πέτρος Συρίγος, τον οποίο απολαμβάνουμε καθημερινά στο πλευρό της παρουσιάστριας μας είπε: «Για να το κάνει η Ελένη κάτι ξέρει. Και μάλιστα ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Κανείς μας δεν το περίμενε! Είναι άλλο να το βλέπεις μέσα από ένα γυαλί και άλλο να τη βλέπεις από κοντά να τα λέει και να βουρκώνει. Κι εμείς κοιταχτήκαμε μεταξύ μας, δεν το περιμέναμε, δεν γνωρίζαμε τίποτα απολύτως. Εντυπωσιαστήκαμε», ενώ και τα υπόλοιπα λόγια του έχουν ενδιαφέρον.

Ο γνωστός διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου μας μίλησε επίσης και ανέφερε: «Δεν μου έκανε εντύπωση η απόφαση της Ελένης να σταματήσει την τηλεόραση. Αν και πιστεύω ότι έχει ακόμα να δώσει στην Ελληνική τηλεόραση, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα στη ζωή της», ενώ μάλιστα μίλησε και για την συνεργασία τους.

Το gossip-tv επικοινώνησε με αρκετούς ακόμα συνεργάτες της παρουσιάστριας, νυν και παλαιότερους, οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση επί του θέματος, κάτι που σαφώς και είναι σεβαστό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved