Δανάη Μπάρκα: Οι προετοιμασίες για την εκπομπή και η ανακοίνωση - έκπληξη
Media

Δανάη Μπάρκα: Οι προετοιμασίες για την εκπομπή και η ανακοίνωση - έκπληξη

 Το Φετινό καλοκαίρι, η Δανάη Μπάρκα τρέχει και προλαβαίνει. Η γνωστή ηθοποιός αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας για τις ανάγκες του Mega.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός συμφώνησε με τη Δανάη, αρκετό καιρό πριν, προκειμένου να υπάρξει η σωστή προετοιμασία, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα τον Σεπτέμβρη για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Μέχρι στιγμής, έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά, καθώς το Mega επέλεξε ένα αρκετά νέο και φρέσκο πρόσωπο για την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκεται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία μετρά αρκετά χρόνια τηλεοπτικής πορείας στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Η νέα παρουσιάστρια πάντως του Mega δεν κρύβει τη χαρά της και στα social media. Η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται διαρκώς στις εγκαταστάσεις του σταθμού, όπου και προετοιμάζει όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή της.

Μέσα από το Instagram μάλιστα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως οι τηλεθεατές θα έχουν ενεργό ρόλο στην εκπομπή της. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για ένα άκρως διαφορετικό και νεανικό πρωινό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει αρκετή δόση χιούμορ και πολλά παιχνίδια.

«Mega μου. ♥️ Φέτος, θα κάνουμε ο,τι περνάει απ’το χέρι μας για να ξεκινάει η μέρα σας με ένα megaλο χαμόγελο. Και να είστε έτοιμοι… γιατί θα συμμετέχετε κι εσείς με τον τρόπο σας😉😉...» έγραψε στο Instagram.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved