Ήλιος: Σύλληψη - βόμβα για τον δολοφόνο της Αγγελικής
Media

Ήλιος: Σύλληψη - βόμβα για τον δολοφόνο της Αγγελικής

Ήλιος: Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης για τον φόνο της Αγ­γελικής δεν είναι καθόλου εύκολη. Αυτό συμ­βαίνει γιατί κατά τη διάρκεια των ερευνών που κάνει ο Δημήτρης μαζί με τον Χρήστο προκύπτουν συνεχώς νέα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.

Μάλιστα, μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό έχει παί­ξει το γεγονός ότι η κοπέλα διατηρούσε πολλά κρυ­φά μυστικά από την οικογένεια της. Στην πορεία της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στο στόχαστρο του Δημήτρη μπαίνει μια νέα γυναίκα. Ο λόγος για την Ειρήνη Αντωνίου. Πρόκειται για μια χήρα μεγαλογια­τρού της Καβάλας, που είναι εύπορη, μόνη και χαί­ρει της εκτίμησης των συμπολιτών της, καθώς κάνει χορηγίες σε μόνιμη βάση στο νοσοκομείο και γενικά εμπλέκεται σε κάθε καλή δραστηριότητα στην πόλη της.

Ο αστυνόμος μοιράζεται με τη Λήδα τις πληροφο­ρίες που έχει από την ερευνά του και τότε οι δυο τους είναι βέβαιοι πως η γυναίκα αυτή έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία της Αγγελικής. Η κοπέλα τότε αποφασί­ζει να πλησιάσει την Αντωνίου προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο που να μπορεί να το αποδείξει. Πράγ­ματι, η Λήδα προσεγγίζει τη γυναίκα και μαζί με τον Δημήτρη γίνονται η σκιά της. Η Αντωνίου, όμως, ανα­καλύπτει τον σκοπό και τον στόχο της Λήδας, που εί­ναι να κατασκοπεύει κάθε της κίνηση. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, έχοντας στα χέρια του σημαντικές πλη­ροφορίες, ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον της Αντωνίου. Εκείνη, όμως, αρ­νείται. Την επόμενη μέρα, μία δημοσίευση που αφο­ρά την Αγγελική ανατρέπει ξανά όλες τις ισορροπίες και η Αντωνίου έχει ακόμα περισσότερους λόγους να φοβάται.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

ΠΗΓΗ:MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved